Overhead view of Large hammer dust extraction chiseling being used by a person to chisel.

Miért a dewalt?

Nézze meg, miért választja szakemberek milliói a DEWALT-ot. Gazdag történelmünktől és a már bizonyított teljesítményünktől kezdve az innovációra és a technológiára való összpontosításig.

A DEWALT 1922-től napjainkig folyamatosan tervezi és optimalizálja a professzionális munkahelyi megoldásokat – szerszámokat, tartozékokat és szervizt –, hogy a legnehezebb körülmények között is teljes megbízhatóságot nyújtson. MI vagyunk a DEWALT, és GARANTÁLTAN MEGBÍZHATÓAK vagyunk.

Dewalt® sárga & fekete®. ez több, mint egy színösszetétel.

A DEWALT szerszámok és tartozékok a munkaterületen való használatra készültek. Ott tesztelik őket, és ha bármilyen probléma merül fel ott, akkor megoldják. Olyan termékek, amelyek mögé bátran odaállhatunk.

1924 ÓTA GARANTÁLTAN MEGBÍZHATÓ

Megoldások a munkaterületen

A munkaterületen találja meg a termékeinket.

Ott teszteljük őket.

Ott használják őket.

És ott bizonyítanak.

A teljes DEWALT termékcsalád jól vizsgázik a munkaterületenri, mert innen származnak a termékötletek. Ahhoz, hogy a DEWALT nevet viselje, egy szerszámnak nemcsak a munkaterület zordságának kell ellenállnia, hanem el is kell végeznie a munkát. És ezt meg kell tennie nap mint nap.

Az innováció, ami számít

A DEWALT ott van a munkaterületen, és megtapasztalja, hogy mi működik és mi nem, ennek segítségével tudunk minden munkát jobbá tenni.

Minden innovációt annak a vágya vezérel, hogy növeljük a teljesítményt, egyszerűbbé tegyük a felhasználás vagy nagyobb termelékenységet tegyünk lehetővé.

Eszközt azért cserélünk, mert a változtatással az eszköz jobban működik az azt használó szakember számára, nem pedig a változás kedvéért.

Az űrkutatásban és légijárművekben használt technológiától kezdve a bluetooth technológia termékeinkbe való beépítéséig a DEWALT továbbra is a munkahelyi innováció élvonalában marad.

Fenntarthatóság

A közvetlen felhasználói visszajelzések arra ösztönzik mérnökeinket, hogy újradefiniálják azt, ami lehetséges. A legújabb technológiát használva megbírkózunk a munkahelyi kihívásokkal, növelve a hatékonyságot és a termelékenységet, és segítsünk Önnek, hogy többet hozzon ki szerszámaiból.

Szponzorálás

A DEWALT® a világ vezető gyártója és forgalmazója a kifejezetten professzionális építési vállalkozóknak tervezett elektromos szerszámok és berendezések terén. A DEWALT marketing erőfeszítései, köztök az események szponzorálásai is, következetesen célozzák meg ezt a fontos célcsoportot, összhangban a márkánk legfőbb hitvallásával – Garantáltan Megbízható®.

Miért garantáltan megbízhatóak a DEWALT elektromos kéziszerszámai?

Ledobjuk őket. Betakarjuk őket a porral. Nem kíméljük őket.

Napokig rázzuk őket. Felgyorsítjuk, majd leállítjuk le őket.

Hetekig hagyjuk őket megállás nélkül futni.

Lefagyasztjuk őket. A legrosszabb időjárási körülményeknek tesszük ki őket.

Milliószor kapcsoljuk be és ki őket.

És továbbra is elvárjuk tőlük, hogy minden nap elinduljanak és dolgozzanak.

Minden szerszámnak át kell mennie a legkeményebb DEWALT TESZTEN, mielőtt piacra kerülhet.

DEWALT TOUGH

play_arrow