Tárolási megoldások

Mobile Storage Systems - TSTAK, ToughSystem, SoftStorage

TÁROLÁSRA VÁLASZTVA

Bárhol legyen is a munkahelye, mobil tárolási megoldásaink vannak, amelyek ideálisak szerszámai védelméhez, rendszerezéséhez és szállításához. A legkeményebb megerősített egységektől az intelligens, egymásba kapcsolható tárolórendszerekig, a hordozható, nagy teherbírású szövettáskákig gondoskodunk arról, hogy szerszámait könnyen, biztonságosan és biztonságosan mozgassa.

Szerszámtárolás

A tökéletes szerszámtárolási megoldás a legkeményebb és legnagyobb kihívást jelentő környezetekhez. A megerősített moduláris, mozgatható tárolórendszert úgy tervezték és gyártották, hogy a munkaterülettől vagy az időjárási viszonyoktól függetlenül tartósan és védje szerszámait. A ToughSystem kompromisszumok nélküli szívósságot és szerszámvédelmet biztosít.

Mindennapi szerszámvédelem

A TSTAK termékek és reteszelő rendszerük egymásra rakható tárolási megoldást nyújtanak a mindennapi munkahelyi igényekhez. Az egységek igényeinek megfelelő kombinálása lehetővé teszi a szerszámok gyors és egyszerű egymásra rakását, tárolását és szállítását a helyszínen és onnan.

SoftStorage logo

Softtorage®

Kényelmes szerszámtárolási megoldások nagy teherbírású, strapabíró szövetből, különféle igényeket kielégítő termékválasztékkal. A könnyű és tartós SoftStorage termékcsalád ideális azok számára, akik úton vannak, és nehezen elérhető munkahelyeken vagy kisebb városi munkahelyeken is használhatók.