54V FlexVolt logo

Vezetékes teljestímény. a vezeték nélküli szabadsága.

Forradalmian új akkus 54 V-os elektromos szerszámaink páratlan akkus teljesítményt és üzemidőt biztosítanak. Képzeljen el egy olyan munkaterületet, ahol nincsenek hatalmas generátorok vagy tápkábelek, ahol minden szakma gyorsabban, biztonságosabban és hatékonyabban tud dolgozni, ha csak akkumulátort használ, az XR FLEXVOLT munkaterületet.

play_arrow
Brushless circular saw combo kit being used to cut a wooden sheet by a worker at a worksite.

Párálhatatlan vezeték nélküli teljesítmény

A több hatalom több lehetőséget jelent. Az XR FLEXVOLT teljesítményének 54 V-ra történő növelése más akkus elektromos kéziszerszámokhoz képest olyan építőipari munkákat nyit meg, amelyek az akkumulátoros elektromos szerszámokkal korábban soha nem voltak lehetségesek.

Növelje az üzemidőt

Az 54 V-os akkus elektromos kéziszerszámok jelentős sebességelőnnyel rendelkeznek a többi akkumulátoros elektromos kéziszerszámhoz képest. Gyorsabban, hosszabb ideig működhetnek, kevesebb energiát használnak fel, így Ön többet dolgozhat velük.

High performance cutting and notching wheel being used to cut metal pipe.

18v-os és 54v-os szerszámok

Az XR FLEXVOLT az egyetlen olyan akkumulátor a piacon, amely automatikusan 54 V-ról 18 V-ra vált, és lehetővé teszi az XR termékcsalád 18 V-os és 54 V-os elektromos szerszámainak táplálását is.

18V Battery

18V-OS AKKUMULÁTOR

A 18 V-os XR szerszámokra szerelve párhuzamosan az akkumulátorcsatlakozó belsejében lévő cellákat: 5 cella egy sorba (5 x 3,6 V = 18 V) 3 szál párhuzamosan (3 x 4 Ah = 12 Ah) = 216 Wh

84V Battery

54V-OS AKKUMULÁTOR

Az XR FLEXVOLT eszközökre szerelve a cellák sorba kapcsolódnak: 15 cella egy sorba (15 x 3,6 V = 54 V) 1 szál párhuzamosan (1 x 4 Ah = 4 Ah) = 216 Wh

Flexvolt battery being connected to Brushless 18V XR 125mm cordless angle grinder

Oda-vissza kompatibális

Az XR FLEXVOLT akkumulátorok visszafelé kompatibilisek a teljes 18 V-os XR kínálattal, így bármilyen eszköz vagy töltő táplálható XR FLEXVOLT akkumulátorokkal.

Dust Management

VEZETÉK NÉLKÜLI 54V TÁP

Vállaljon megbízhatóan olyan építőipari munkákat, amelyeket korábban nem lehetett akkumulátoros szerszámokkal.

HOSSZABB ÜZEMIDŐ

Az 54 V teljesítmény azt jelenti, hogy a munkákat gyorsabban, hosszabb ideig lehet elvégezni kevesebb energia felhasználásával.

Power 18V and 54V

TELJESÍTMÉNY 18V ÉS 54V

A kimenetet aszerint kapcsolja, hogy az XR FLEXVOLT akkumulátor melyik DEWALT eszközhöz van csatlakoztatva.

Backwards compatible

ODA-VISSZA KOMPATIBILIS

Az XR FLEXVOLT akkumulátorok minden DEWALT 18V XR terméket képesek táplálni.