Flexvolt battery being connected to Brushless 18V XR 125mm cordless angle grinder
Soha nem hátrálunk meg egy kihívástól

Felhasználó által vezérelt innováció

A közvetlen felhasználói visszajelzések arra ösztönzik mérnökeinket, hogy újradefiniálják azt, ami lehetséges. A legújabb technológiát használva megbírkózunk a munkahelyi kihívásokkal, növelve a hatékonyságot és a termelékenységet, és segítsünk Önnek, hogy többet hozzon ki szerszámaiból.

DEWALT POWERSTACK™ akkumulátor technológia

Készüljön fel, hogy új DEWALT POWERSTACKTM akkumulátorral átalakítsa termelékenységét. Ez a TELJESÍTMÉNY ÚJ DIMENZIÓJATM-val. DEWALT szabadalmaztatott egymásra helyezett kcellákat tartalmaz, amelyek háromféleképpen maximalizálják a hatékonyságot egyetlen forradalmi akkumulátorban.

54V FlexVolt logo

XR Flexvolt®

A kétfeszültségű XR FLEXVOLT akkumulátorok sokkolták az elektromos kéziszerszámok világát. Az automatikus feszültségváltó technológia egy akkumulátoros rendszert biztosít a felhasználók számára a 18 V-os XR és 54 V-os szerszámok áramellátására. Az eredmény elképesztő vezeték nélküli teljesítmény és páratlanul hosszú üzemidő.

Biztonságos munkahelyek

Legyen az egészség és a biztonság az első számú prioritás a DEWALT PERFORM & PROTECTTM szerszámokkal és tartozékokkal a munkaterületen.

A PERFORM & PROTECT rendszer megvéd a por belélegzésétől, a nyomatékszabályozás elvesztésétől, és csökkenti a szerszám vibrációját anélkül, hogy feláldozná a kívánt teljesítményt.

Tool Connect™

A Tool Connect segítségével a felhasználók nyomon követhetik, kezelhetik és testreszabhatják szerszám- és akkumulátorkészletüket. A több munkahelyen található mobileszközök beépíthetők egy központi Készlet Menedzser szoftverfiókba, ezzel segítve a vállalkozások tulajdonosait és vezetőit a veszteségek kiküszöbölésében és a lopások megakadályozásában.

Tereprendezés

Győzze le és szelídítse meg a kinti növényzetet úgy, ahogy még soha azelőtt. Vágógépeink, légfúvóink, láncfűrészeink és fűnyíróink elég strapabíróak ahhoz, hogy mindent megoldjanak kint.

XR FLEXVOLT®

Dual-voltage XR FLEXVOLT batteries shocked the world of power tools. Automatic voltage-switching technology gives users a single-battery system to power 18V XR and 54V tools. The result is mind-blowing cordless power and unrivaled runtime.