Mindennapi tárolási megoldások

A TSTAK az egymással összekötő hordozható tárolórendszer, amely számos eszközünkhöz tartozik. Ideális mindennapi szerszámtárolásra a kereskedelemben dolgozó szakemberek számára. A testreszabható egységek pontosan az Ön igényei szerint konfigurálhatók, míg a gyorsan használható reteszelő rendszer lehetővé teszi az erős egységek rögzítését az egyszerű szállítás és tárolás érdekében.

play_arrow

KAPCSOLÓDÓ, RAKTÁROZHATÓ TÁROLÓ

Megfelel a célnak

A TSTAK tárolóegységek moduláris felépítésűek, és különféle konfigurációkban egymásra rakhatók. Az egyes egységek testre szabhatók és konfigurálhatók elválasztókkal és kivehető csészékkel az Ön igényei szerint, így az apró alkatrészektől az elektromos szerszámokig mindent tárolhat.

TARTÓSSÁG

A strapabíró polipropilénből, strapabíró fémreteszekkel készült egységek teljes körűen teszteltek és tartósan készültek. A golyóscsapágyas csúszdák megkönnyítik a tálcák nyitását és záródását, a tálcák pedig záráskor a helyükre rögzülnek, így biztonságosan tartják a tárgyakat szállítás közben.

T stak Mobile storage clipboard carrying out one hand operation.

BIZTONSÁGBAN ZÁRVA

Minden TSTAK szerszámosláda zárhatósággal rendelkezik, amelyek zárható biztonságot és nyugalmat biztosítanak, hogy szerszámai biztonságban vannak, amikor nem használják.

TARTOMÁNY-ÖSSZEHASONLÍTÁS

TOUGHSYSTEM

TSTAK

Teherbírás

50Kg

30Kg

Moduláris konzol kompatibilitás

check_circle_outline

remove_circle_outline

Moduláris egymásra rakható reteszek

check_circle_outline

check_circle_outline

Zárható

check_circle_outline

check_circle_outline

Test

Megerősített

Polipropilén

Fém zsanérok

check_circle_outline

check_circle_outline

Erősen megerősített fém reteszek

check_circle_outline

remove_circle_outline

Víz + por tömítés (IP65)

check_circle_outline

remove_circle_outline

Tegye mozgatóba

A TSTAK kocsi és egységek ugyanazt a reteszelő rendszert használják, mint a tárolóegységek, és a nehezebb szerszámok és tárgyak gyors és kényelmes mozgatására is használhatók. Minden TSTAK egység két anyagból készült fogantyúval is rendelkezik a kényelmes emelés érdekében.