Perform & Protect

play_arrow
Dust Management

VÉGSŐ BIZTONSÁG.
MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉG.

A Perform & Protect a tanúsítási bélyegzőnk és elektromos szerszámaink választéka, amellyel kevesebb idő alatt többet végezhet el. A sorozatban található szerszámok lehetővé teszik, hogy folyamatosan a legmagasabb szabványok szerint teljesítsen a biztonság vagy az egészség veszélyeztetése nélkül. A Perform & Protect termékcsaládba tartozó szerszámokat úgy tervezték, hogy következetesen felülmúlják az egészségügyi és biztonsági előírásokat a teljesítmény csökkenése nélkül. Tanúsítványunk bélyegzője, amely tudatja Önnel, hogy az Ön által használt eszközök megfelelnek a feladatnak – lehetővé teszik, hogy kevesebb idő alatt többet végezzen az egészség és a biztonság veszélyeztetése nélkül.

  Teljesítmény

  A Perform & Protect eszközök lehetővé teszik, hogy többet végezzen el kevesebb idő alatt, és feszegesse a teljesítmény határait az egészség és a biztonság veszélyeztetése nélkül.

  check Készítsen többet kevesebb idő alatt

  check A szerszámok megfelelnek a munkahelyi előírásoknak

  check Vállaljon nagyobb feladatok szélesebb körét

  Megfelelés

  A szigorú munkaterületi előírásoknak megfelelő eszközök birtokában Ön és csapata a munkák szélesebb körét vállalhatja.

  check Hozzáférés a munkákhoz nagy építkezéseken

  check A szerszámok megfelelnek a munkahelyi előírásoknak

  check Vállaljon nagyobb feladatok szélesebb körét

  Biztonság

  A munkahely biztonsága a legfontosabb. A Perform & Protect bélyegzőnk tudatja csapatával, hogy olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek meghaladják a biztonsági előírásokat, és a helyszínen mindenki tudja, hogy Ön teljes mértékben megfelel az előírásoknak és biztonságos.

  check Tájékoztatja a felhasználókat, hogy az eszközök teljes mértékben megfelelőek

  check Tájékoztassa az építkezéseket, hogy teljes mértékben megfelel az előírásoknak

  check Csökkenti a szerszám hosszan tartó használatához kapcsolódó kockázatokat

  PORKEZELÉS

  Csökkenti a por belélegzésének kockázatát és tisztább a munkaterület.

  REZGÉSEK

  A rezgésszint akár 50%-kal is csökkenthető, csökkentve a kockázatnak való kitettséget.

  BIZTONSÁGI VEZÉRLŐK

  Csökkenti a por belélegzésének kockázatát és tisztább a munkaterület.

  VÉDŐSZÍJ

  Az utolsó védelmi vonal, amikor a szerszámok leesnek.

  Tisztább hatékonyság

  A Perform & Protect termékcsalád csökkenti a por belélegzésével járó egészségügyi kockázatokat, például a szilikózist vagy a krónikus obstruktív tüdőbetegséget (COLD). A Perform & Protect termékcsalád fejlett porkezelési megoldásokat tartalmaz, beleértve a HEPA-tanúsítvánnyal rendelkező M osztályú elszívókat (0,1%-os por maximális megengedett koncentrációval (MAC) ≥ 0,1 mg/m³) automatikus szűrőtisztítással, védőburkolatokkal, üreges fúrószárakkal, valamint univerzális elszívókkal, amelyek kompatibilisek. minden márkájú szerszámmal.

  check Jobb szerszámteljesítmény, megbízhatóság és hosszú élettartam
  check Tisztább és biztonságosabb munkakörnyezet​​​​​​​
  check Csökkenti a por belélegzésének kockázatát

  PORKEZELŐ ELEMEK

  Az automatikus pulzáló szűrők megakadályozzák a szűrő elvakulását és fenntartják a hatékonyságot.

  Univerzális rendszer, amely a szerszámokat a porelszívó burkolatokhoz csatlakoztatja.

  Szerszámok vezeték nélküli távvezérlése integrált vezeték nélküli szerszámvezérléssel.

  M-osztály tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megfelel a szigorú munkahelyi irányelveknek.

  Egy stabil kéz

  A hosszan tartó vibrációs expozíció olyan gyakori rendellenességekhez vezet, mint a carpal tunnel szindróma (CTS) és a fehér ujj (VWF). Aktív rezgésszabályozási funkcióink közé tartoznak az ellensúlyozó rendszerek, a lebegő fogantyúk és még sok más a lényegesen alacsonyabb triaxiális rezgésszintig. Ez az EN 60745 1:2006 szabvány szerint mért szabványos elektromos kéziszerszámokhoz képest akár 50%-kal alacsonyabb vibrációt biztosít.

  A helyesen használt Perform & Protect termékcsaládba tartozó eszközök biztosítják, hogy a felhasználó expozíciója az Exposure Action Value határérték alatt maradjon. Az 5 m/s²-es rezgést rögzítő eszközök napi 2 óráig használhatók az expozíciós akcióérték (EAV) eléréséhez, és legfeljebb 8 óra/nap az expozíciós határérték (ELV) eléréséhez. A megnövelt idő és a kényelmes használat azt jelenti, hogy Ön és csapata hosszabb ideig végezhet nehéz feladatokat nagyobb biztonság mellett.

  check Hosszabb ideig végezzen nehéz feladatokat
  check Fokozott felhasználói kényelem
  check Fokozott csapatbiztonsági szint, megbízhatóság és hosszú élettartam

   

  20%-kal csökkenti a felhasználó által a fogantyúknál érzett vibrációt.

  AZ ERŐ SEMMIT NEM JELENT VEZÉRLÉS NÉLKÜL

  A nagy sebességű, nagy teljesítményű szerszámok vágás vagy fúrás közben beszorulhatnak, ami a felhasználó és a szerszám sérülését okozhatja. Perform & Protect termékcsaládunk alapfelszereltségként integrált, fejlett nyomatékszabályozási technológiát tartalmaz.

  Az elfordulásgátló E-Clutch rendszerek érzékelik a forgó mozgást, és minimalizálják a hirtelen forgatónyomaték-reakciókat, miközben a elektronikus visszarúgási fékrendszere automatikusan lekapcsolják az áramellátást, ha becsípődés, elakadás vagy beszorulás történik. LED-es visszajelzők és túlterhelés-érzékelők is rendelkezésre állnak.

  BIZTONSÁGI VEZÉRLŐELEMEK

  Szerszámok vezeték nélküli távvezérlése integrált vezeték nélküli szerszámvezérléssel.

  A sérülések elkerülése érdekében automatikusan leállítja a szerszámot beszorult helyzetekben.

  Az automatikusan kikapcsol, ha becsípődik, elakad vagy beszorul.

  AZ UTOLSÓ VÉDELMI VONAL, AMIKOR EGY SZERSZÁM LEESHET

  Amikor a munkaterületen magasan dolgozik, fontos, hogy integrált megoldásokat alkalmazzon, amelyek maximális védelmet nyújtanak, és biztosítják a szerszámot, ha leesik. A szíjra kész integrált megoldások lehetőséget kínálnak a kiválasztott vezetékes és akkus szerszámok merev szerkezetekhez való rögzítésére a munkaterületeken, amikor magasságban dolgoznak, legfeljebb 2 méteres kötélhosszal, segítve a szerszám rögzítését, ha leesik*. Az összes Perform & Protect terméket úgy tervezték, hogy következetesen túllépje az egészségügyi és biztonsági előírásokat a teljesítmény csökkenése nélkül.

  * Tekintse meg az egyes termékadatokat a szíjas csatlakoztatási módokról. A azíjak külön vásárolhatók meg. További biztonsági utasítások a kézikönyvben találhatók.

  Airlock kompatibiilitás

  Az AirLockTM termékcsalád minden elszívóegységéhez specifikus tartozékok állnak rendelkezésre a DEWALT szerszámok széles skálájához való csatlakoztatáshoz.