EGY NÉV, AMINEK JELENTÉSE VAN

DeWalt_SIGNATURE_WHT
DEWALT® Total Concrete Solutions™ Concrete Worker on Constrution Site
play_arrow
DEWALT 100th anniversary logo with 100 years on the right

100 ÉVE ÉPÍTJÜK A JÖVŐT

A DEWALT név 100 éve a minőséget, a kitartást és a professzionalizmust jelképezi, tiszteletet és hűséget kivívva a velünk dolgozó emberek és vállalkozások körében. Ez a 100 év az ambíció, a teljesítmény és a kőkemény munka éve volt, és ez még csak a kezdet.

Ma minden eddiginél elkötelezettebbek vagyunk az innováció, a teljesítmény és a biztonság iránt, és a profik számára kiváló, teljes körű kereskedelmi megoldásokat biztosítunk, amelyek mögött egy évszázad keményen megszerzett tapasztalata áll, minden projektben és minden szakmában világszerte.

Amikor a DEWALT nevet adjuk valamihez, az garanciát jelent arra vonatkozóan, hogy a munkát jól végezzük el. Ez az a jel, amelyet 100 év alatt hagytunk magunk után, amikor segítettünk a világ építőinek a modern világ építésében.

VEZÉRELVEINK

  A split screen showcasing evolution of DEWALT power tools from 1923, circular saw on left, to 2024 with cordless circular saw on right

  PROFIKNAK

  A DEWALT az első naptól kezdve ott van a munkaterületen, és a legkorábbi innovációinktól kezdve a mai teljes körű kereskedelmi megoldásokig lehetővé teszi a profik számára, hogy okosabban, biztonságosabban, gyorsabban és jobban dolgozzanak.

  A split screen showcasing the evolution of the DEWALT electric drill, depicting its transformation over time.

  INNOVÁCIÓ

  Raymond DeWalt 1923-as első szabadalmi bejelentése óta új utakon járunk. És még ma is újítunk: az elmúlt 3 évben egymás után 3 alkalommal nyertük el a Pro Tool Innovation díjat.

  A split screen showcasing the transformation of DEWALT power tools, on the job site over the past century.

  TELJESÍTMÉNY

  A profiknak olyan termékekre van szükségük, amelyek minden egyes nap a legjobb teljesítményt nyújtják. Honnan tudjuk? Mert figyelünk - az első, 1926-ban született profi ajánlásoktól kezdve a 2022-es DEWALT Powering the Future felmérésig.

  A split screen showcasing the safety measures of DEWALT power tools, on the job site over the past century.

  BIZTONSÁG

  Mióta a DEWALT Vagongyár 1910-ben megnyitotta kapuit, a biztonság áll a vállalkozásunk és minden termékünk középpontjában. A balesetmegelőzésben élen járunk, és ez soha nem fog változni.

  A split screen showcasing history of DEWALT from 1945, original employees on left beneath 1945, to 2024 a woman using a DEWALT power tool on the right

  OKTATÁS

  Raymond DeWalt hitt abban, hogy az élethosszig tartó tanulás a személyes és üzleti siker kulcsa. Ma is folytatjuk küldetését az olyan programokon keresztül, mint a DEWALT Grow the Trades.

  A DEWALT TÖRTÉNET:
  AZ INNOVÁCIÓ 100 ÉVE

  Százéves történetünk egy emberrel kezdődött: Raymond DeWalt, feltaláló, gépműhelyi oktató, újító és vállalkozó - az eredeti profi. A százéves évfordulónk alkalmából történészeket hívtunk meg cégünk archívumába, hogy segítsenek elmesélni az ő és a mi történetünket. Íme néhány a legfontosabbak közül.

  DEWALT® Total Concrete Solutions™ Concrete Worker on Constrution Site
  play_arrow
  DEWALT 3-Thru-3 Challenge contenders playing the game
  DEWALT 3-THRU-3 Challenge logo

  3-THRU-3 CHALLENGE

  100 éves évfordulónk alkalmából meghívjuk Önt, hogy próbára tegye képességeit a DEWALT 3-Thru-3 Challenge-ben, amelyben nemcsak Európa és a Közel-Kelet helyi rendezvényein versenyezhet 2024-ben, hanem a nagyszabású döntőben is részt vehet az Egyesült Királyságban, ha a leggyorsabb versenyzők között van.