18V XR logo

Leggyorsabban növekedő rendszerünk

A több mint 250 termékből álló XR 18V termékcsalád az akkus elektromos kéziszerszámok széles választéka, amelyet úgy terveztek és terveztek, hogy megfeleljen a legigényesebb szakmák speciális igényeinek. A fúrókalapácstól a körfűrészeken át a fűnyírókig a folyamatosan bővülő XR 18V-os termékcsalád mindenre kiterjed.

Erő és potenciál

Töltsön kevesebbet, és dolgozzon többet. XR 18V Lithium-Ion akkumulátoraink akár 5 Ah-ig is elérhetők a legextrémebb üzemidő érdekében. Az XR 18V termékcsalád elegendő vezeték nélküli áramellátást biztosít ahhoz, hogy bárhol elvégezze a munkát.

Az ön kereskedelme számára készült

Az XR 18V elektromos szerszámokat úgy tervezték és tervezték, hogy megfeleljenek a legigényesebb építőipari szakemberek speciális igényeinek és a legnehezebb munkaterületeken is.

Megnövelt üzemidő

A legnehezebb munkák során a legjobb teljesítmény érdekében válasszon a sorozat szénkefe nélküli motorjai közül. A szabványos mechanikus motorok szénkeféket tartalmaznak, amelyek hőt és súrlódást termelnek. Az XR KEFEMENTES MOTOROK alacsonyabb hőfokon működnek és hatékonyabbak. Ez kiküszöböli az energiapazarlást, maximalizálja a szerszám üzemidejét és élettartamát.

Increased Runtime

Oda-vissza kompatibilitás, előremutató gondolkodás

Az XR FLEXVOLT akkumulátorok visszafelé kompatibilisek a teljes XR 18V-os kínálattal, így bármilyen eszköz vagy töltő használható az XR FLEXVOLT akkumulátorokkal. Ezek gyorsabban, hosszabb ideig működnek, kevesebb energiát használnak fel, így többet tehet.

Keressen helyi kereskedőt

A DEWALT termékek és tartozékok elérhetők az interneten és a kiskereskedőknél országszerte. Kérjük, forduljon közvetlenül a viszonteladókhoz a termék elérhetőségének megerősítéséhez. Keressen a közeli kiskereskedőket irányítószám vagy város alapján.