ToughSystem

ToughSystem products

SZEMÉLYES SZERSZÁMVÉDELEM

A TOUGHSYSTEM a szívósság és a nagy ütés elleni védelem legjobbja. A robusztus, megerősített szerkezeti habból készült mobil, moduláris, egymásra rakható tárolómegoldások úgy lettek kialakítva, hogy tartósak és védjék szerszámait a legkeményebb helyszíni körülmények között és időjárásban is.

Works for you

önre szabva

Válassza ki és illessze össze a rendszerezőktöl kezdve, a szerszámosládáig, a TOUGHSYSTEM rádión keresztül, hogy megfeleljen az adott napi munkának és tárolási igényeinek. A szabadalmaztatott moduláris oldalsó konzol kompatibilitás azt is jelenti, hogy bármelyik egységhez a többitől függetlenül hozzáférhet anélkül, hogy a fenti egységet eltávolítaná.

TARTÓSSÁG

A TOUGHSYSTEM egységek vastag, megerősített szerkezeti hab külső burkolata edzett, nagy ütésvédelmet biztosít szerszámai számára, és 50 kg-os maximális teherbírást tesz lehetővé. Ez a tartóssági szint a rozsdaálló, erősen megerősített fém reteszekre és zsanérokra is kiterjed. A TOUGHSYSTEM egységeket úgy tervezték és építették, hogy ellenálljanak a folyamatos nagy igénybevételnek, és megbízhatóan bírják, bármilyen nehéz is legyen.

BIZTONSÁGOS

Az IP65 besorolású víztömítés a víz és a por behatolása ellen biztosítja, hogy szerszámai minden elemtől függetlenül teljes mértékben védettek legyenek, míg a szerszámosládák nyomáscsökkentő szelepe lehetővé teszi a nyomáskiegyenlítést kívül és belül. A zárhatóság biztonságot és nyugalmat biztosítanak, hogy szerszámai biztonságban vannak használaton kívül. A Carrier egy egységes zárrendszerrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az összes modul egy kézzel történő rögzítését.

TARTOMÁNY-ÖSSZEHASONLÍTÁS

TOUGHSYSTEM

TSTAK

Kapacitás terhelés

50Kg

30Kg

Moduláris konzol kompatibilitás

check_circle_outline

remove_circle_outline

Moduláris egymásra rakható reteszek

check_circle_outline

check_circle_outline

Zárható

check_circle_outline

check_circle_outline

Test

Megerősített

Polipropilén

Fém zsanérok

check_circle_outline

check_circle_outline

Erősen megerősített fém reteszek

check_circle_outline

remove_circle_outline

Víz + por tömítés (IP65)

check_circle_outline

remove_circle_outline

Kemény terepen is megállja a helyét

A TOUGHSYSTEM hordozó 21,5 cm-es nagy teherbírású gumikerekeivel és az egységek testreszabható konfigurációjával kombinálva könnyű manőverezést tesz lehetővé nehéz terepen. Amellett, hogy a TOUGHSYSTEM egységeket a munkaterületeken keresztül szállítja, a hordozó további berendezések és nehéz anyagok mozgatására is használható.

Teherautó állványkészlet

A TOUGHSYSTEM kisteherautó állványkészlettel zökkenőmentesen mozgathatja szerszámait műhelye, furgonja és a munkaterület között. A töréstesztelt rendszert úgy tervezték, hogy maximalizálja kisteherautójának belső rakterét, és könnyen elérhetővé tegye a szerszámokat. Mindegyik állvány 70 kg-ig tart, és összecsukható karokkal rendelkezik, amikor nem használja. Könnyen összeszerelhető és testreszabható, lépésről lépésre szóló utasítások érhetők el a dedikált alkalmazáson keresztül.