Vezeték nélküli szerszámok

Könyörtelenül egy vezeték nélküli munkaterületet folytatunk. Az XR FLEXVOLT® rendszerünktől a növekvő XR 18V és XR 12V vezeték nélküli platformjainkig folytatjuk az innovációt, így minden megfelelő eszközzel rendelkezhet az alkalmazásokhoz.

FLEXVOLT Cordless Chainsaw in use on a wooden log outdoors

Vezetékes teljesítmény.vezetéknélküli szabadság.

Forradalmian új akkus 54 V-os elektromos szerszámaink páratlan akkus teljesítményt és üzemidőt biztosítanak. Képzeljen el egy olyan munkaterületet, ahol nincsenek terjedelmes generátorok vagy vontatott tápkábelek, ahol minden szakma gyorsabban, biztonságosabban és hatékonyabban dolgozhat, ha csak akkumulátort használ, az XR FLEXVOLT munkaterületet.

18V XR logo

Leggyorsabban növekedő rendszerünk

A több mint 250 termékből álló XR 18V termékcsalád az akkus elektromos kéziszerszámok széles választéka, amelyet úgy terveztek és gyártottak, hogy megfeleljen a legigényesebb szakmák speciális igényeinek. A fúrókalapácstól a körfűrészeken át a fűnyírókig a folyamatosan bővülő XR 18V-os termékcsalád mindenre kiterjed.

Szükséges méret, szükséges erő

Extrém teljesítményt terveztünk kompakt méretben, mindent a legapróbb részletekig feljavítva.

Az új DeWALT XR 12V Compact sorozat tökéletes kompromisszumot kínál a méret és a teljesítmény között.

Használja ki a nagyobb teljesítményt

Ha egy nagy igénybevételt jelentő munka további teljesítménynövelést igényel, a DEWALT XR FLEXVOLT ADVANTAGE ezt fedezi. Ezt a forradalmi technológiát a DEWALT mérnökei úgy tervezték, hogy a FLEXVOLT ADVANTAGE technológiával rendelkező XR 18 V-os szerszámok felismerjék az XR FLEXVOLT akkumulátort, és akár 77%-kal több teljesítményt biztosítsanak a nagyobb kihívást jelentő alkalmazások teljesítéséhez.