Dewalt Powerstack Badge

AJÁNDÉK POWERSTACK™ AKKUMULÁTOR

Amennyiben 5AH-S POWERSTACK TM akkumulátorral ellátott DEWALT 18V XR szerszámot vásárol

VEZETÉK NÉLKÜLI RENDSZEREK

Üdvözöljük az akkumulátoros elektromos szerszámok teljesítményének következő dimenziójában. A DEWALT POWERSTACK akkumulátorok a teljes 18V XR DEWALT töltő- és szerszám termékskálával kompatibilisek, növelik a vezeték nélkül elérhető teljesítményt, ami több elvégezhető munkát jelent kevesebb töltéssel. A DEWALT POWERSTACK technológiát alkalmazva ez az akkumulátor a termelékenység új szintjét biztosítja a három fontos területen: teljesítmény, hatékonyság és élettartam.

POWERSTACK AKKUMULÁTORRAL FELSZERELT SZERSZÁMOK

Hand gripping a DCBP518 18V XR POWERSTACK 5AH BATTERY ON A TOOL
play_arrow

DEWALT Powerstack™ akkumulátor technológia

A DEWALT POWERSTACK a egymásra helyezett akkumulátorcellák előnyeit kihasználva biztosít minden eddiginél nagyobb termelékenységet.

  • Magasabb maximális kimeneti teljesítmény, így nagyobb a felhasználási lehetőségek köre
  • Gyorsabb alkalmazás, nagyobb teljesítmény és még több elvégzett munka
  • Javított hőteljesítmény. A egymásra helyezett akkumulátorcellák hűvösebbek a felhasználás során, jobban elvezetik a hőt, mint a hengeres cellák
  • A kisebb hőellenállás azt jelenti, hogy kevesebb alkalommal történik leállás a meleg akkumulátorok miatt; kevesebb állásidő, nagyobb termelékenység
  • Nagyobb ciklusélettartam, ami hosszabb ideig tartó nagyobb teljesítményt jelent
50 percent more power

Hogyan biztosít nagyobb teljesítményt a Powerstack?

A POWERSTACK akkumulátorok nagyobb teljesítményt nyújtanak azáltal, hogy terhelés alatt magasabb feszültséget és nagyobb áramot tartanak fenn. Az alacsonyabb belső ellenállással rendelkező egymásra helyezett akkumulátorcellákat használó POWERSTACK akkumulátorokat úgy fejlesztették, hogy nagyobb teljesítmény álljon rendelkezésre, bármilyen szerszámmal párosítják is őket.

50 percent more work per charge logo

Hogyan teszi lehetővé a több munkát a Powerstack?

A egymásra helyezett akkumulátorcellák hűvösebbek maradnak a felhasználás során, köszönhetően az alacsonyabb ellenállásnak. A nagyobb felületnek köszönhetően a hő jobban elvezethető, mint a hengeres cellák esetén. A kevesebb hőfelhalmozódás azt jelenti, hogy kevesebb leállítás, ezáltal kevesebb állásidő történik a forró akkumulátorok miatt.

2 times lifespan logo

Hogyan biztosít a Powerstack nagyobb élettartamot?

Az akkumulátorok töltése és kisütése során hasznos kapacitásuk csökken, a cellák belső ellenállása megnő, ami nagyobb hőfelhalmozódást és kevesebb rendelkezésre álló áramot eredményez a szerszámok működtetéséhez. A POWERSTACK akkumulátorokban használt Li-Ion egymásra helyezett akkumulátorcellák kapacitásvesztesége a hengeres cellákénak csak töredéke.

Annyira biztosak vagyunk POWERSTACK akkumulátoraink hosszú élettartamában, hogy most először 3 éves garanciát kínálunk a DEWALT akkumulátorokra. Az ajánlatra az általános szerződési feltételek érvényesek.

Szerszámok powerstack akkumulátorral

A POWERSTACK akkumulátorok kompatibilisek az összes 18V XR szerszámmal és töltővel, ami azt jelenti, hogy nem kell új rendszert vásárolnia ahhoz, hogy kihasználhassa a POWERSTACK technológia előnyeit.

† összehasonlítva az 5Ah-es vagy kisebb DEWALT XR® akkumulátorral.†† felhasznált energia összehasonlítva 5Ah vagy kisebb DEWALT XR® akkumulátorral.. ††† Töltési ciklusok összehasonlítva az 5Ah vagy kisebb kapacitású DEWALT XR® akkumulátorokkal.

**összehasonlítva DEWALT DCB184 akkumulátorral ***összehasonlítva a felhasználható energia a DEWALT DCB184 akkumulátorral ****Töltési ciklusok a DEWALT DCB184 akkumulátorral összehasonlítva.

Full 18V XR Compatibility

POWERSTACK batteries are compatible with all 18V XR tools and chargers meaning you don’t need to but into a new system to take advantage of POWERSTACK technology.

WON’T WEIGH YOU DOWN

Work overhead with a powerful battery weighing in 15% lighter***.

***vs. Model DCB183

OUR MOST POWERFUL BATTERY

Welcome to the next dimension of cordless power tool performance. Compatible with the full 18V XR DEWALT range of tools and chargers, DEWALT POWERSTACK batteries level up portable power, meaning more work with less charges. Utilising DEWALT POWERSTACK Technology, this battery delivers next level productivity on those three important fronts; power, efficiency and lifespan.

OUR MOST POWERFUL BATTERY

Welcome to the next dimension of cordless power tool performance. Compatible with the full 18V XR DEWALT range of tools and chargers, DEWALT POWERSTACK batteries level up portable power, meaning more work with less charges. Utilising DEWALT POWERSTACK Technology, this battery delivers next level productivity on those three important fronts; power, efficiency and lifespan.