Szponzorációk és partnerségek

A DEWALT® a világ vezető gyártója és forgalmazója a kifejezetten professzionális építési vállalkozóknak tervezett elektromos szerszámok és berendezések terén. A DEWALT marketing erőfeszítései, köztök az események szponzorálásai is, következetesen célozzák meg ezt a fontos célcsoportot, összhangban a márkánk legfőbb hitvallásával – Garantáltan Megbízható®.

Barcelona Futbol Club male team posing in the field

Az FC Barcelona hivatalos eszközei

A DEWALT folytatja izgalmas együttműködését, mint a hivatalos szerszámbeszállító partner a rendkívül sikeres Barcelona Football Klubbal. Szilárd, erőteljes és határozott, mindkét márka arra összpontosít, hogy a saját területén a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtsa.

A világon nagyon kevés klub nyert annyi címet, mint az FC Barcelona, köztük öt UEFA Bajnokok Ligája-trófeát, három FIFA Klubvilágbajnokság címet és négy Európa-bajnokságot. Ezen kívül a klub 25 La Liga-címet, valamint 30 Copa Del Rey-t szerzett. Hazai stadionja, a Camp Nou 99 354 ülőhelyes, és a legnagyobb Európában. Az FC Barcelona az egyik legszélesebb körben támogatott csapat világszerte, az egyik legmagasabb számú közösségi média követővel, köztük több mint 100 millió Facebook-, 50 millió Twitter- és 64 millió Instagram-követővel.

Az Joe Gibbs Racing büszke szponzora

A DEWALT büszke, hosszú távú szponzora a Joe Gibbs Racingnek.