Soft Storage

Softstorage products

NAGYON KÉNYELEM

Kényelmes szerszámtárolási megoldások nagy teherbírású, strapabíró szövetből, különféle igényeket kielégítő termékválasztékkal. A könnyű és tartós SoftStorage termékcsalád ideális azok számára, akik úton vannak, és nehezen elérhető munkahelyeken vagy kisebb városi munkahelyeken használhatók.

TSTAK KOMPATIBILITÁS

A SoftStorage termékcsalád nagy része kompatibilis az összekapcsoló, egymásra rakható TSTAK termékcsaláddal, tovább növelve a szerszámtárolási és szállítási lehetőségeket. A könnyebb rendszerezés érdekében a SoftStorage termékcsalád zsebeinek többsége kompatibilis a DEWALT rendszerezőpoharakkal is.

ERŐS VÁLAK

A TSTAK termékcsalád tovább növeli a szerszám tárolási és szállítási lehetőségeit. A könnyebb rendszerezés érdekében a SoftStorage termékcsalád zsebeinek többsége kompatibilis a DEWALT rendszerezőpoharakkal is.

Kétszer keményebb

A SoftStorage termékcsalád duplán megerősített zsebekkel rendelkezik, így kibírják a mindennapos, nagy igénybevételt. Teljesen vízálló PVC alsó huzattal is rendelkeznek, amely még jobban megvédi táskáját a kopástól, bárhol is tegye le.