Maximális teljesítmény a legnehezebb körülmények között

Szerszám tartozékai

A DEWALT tartozékokat úgy tervezték és tesztelték, hogy a lehető legjobbat hozza ki szerszámaiból. A teljesítmény, a pontosság és a megbízhatóság iránti elkötelezettség mellett terveztük, mint minden elektromos szerszámunkat. A DEWALT tartozékok kivételes eredményeket garantálnak a legnehezebb munkák során is, minden egyes alkalommal.

ÉLETTARTAM

Úgy gyártottuk, hogy szerszámai tovább bírják, és hosszabb ideig tartsanak.

TARTÓSSÁG

Precíziós tervezés, hogy strapabíró legyen, és hosszú élettartammal rendelkezzen.

SEBESSÉG

Hatékonyságra és teljesítményre tervezve, hogy minden alkalommal kivételes eredményeket biztosítson.

Increased runtime
Extreme FlexTorq

Irányított hatás

A DEWALT EXTREME® FlexTorq biztonságos rögzítést kínál hosszabb élettartammal. A beépített optimalizált torziós zónák elnyelik és szabályozzák a nagy ütési erőket, védik a biteket a kopástól és sérülésektől, valamint csökkentik a fúró és a rögzítőelem terhelését.

Pormentes fúrás

A DEWALT üreges fúrószár kulcsfontosságú részét képezik Perform & ProtectTM elkötelezettségünknek. Az üreges tengelyek lehetővé teszik a vákuum által támogatott porelszívást, így kevesebb a por, kisebb az ellenállás, gyorsabb a fúrás és kevesebb a lyukak tisztítása. Közvetlenül a DEWALT AirlockTM rendszerhez is csatlakoznak, biztonságos kapcsolatot képezve a bit és a porelszívó között.

XP4 Asphalt segmented diamond blades cutting hard concrete.

A szabvány beállítása

A DEWALT XR Extreme Runtime tartozékokat az XR Flexvolt termékcsaláddal együtt tervezték, hogy teljes mértékben kihasználják a sorozat megnövekedett teljesítményét és üzemidejét. A DEWALT akkus elektromos kéziszerszámokkal párosítva maximális termelékenységet biztosítanak.

XP7 all purpose segmented diamond blades lined up horizontally in a workplace.

Keressen helyi kereskedőt

A DEWALT termékek és tartozékok elérhetők az interneten és a kiskereskedőknél országszerte. Kérjük, forduljon közvetlenül a viszonteladókhoz a termék elérhetőségének megerősítéséhez. Keressen a közeli kiskereskedőket irányítószám vagy város alapján.