Kültéri akkus megoldások

KÜLTÉRI AKKUS MEGOLDÁSOK

Akkus kerti és tereprendezési elektromos szerszámaink sokoldalú választéka lehetővé teszi, hogy soha nem látott módon megbirkózzon és megszelídítse a szabadtéri terepet. Vezeték nélküli, kényelmes, meghosszabbított üzemidővel és megnövelt szerszámélettartammal még soha nem volt ilyen egyszerű a legnehezebb terepeken is.

Flex szabadság

Mivel nincsenek hosszú kábelek, és nem kell elektromos csatlakozó közelében lenni munka közben, tereprendezési eszközeink kezelése nem is lehetne egyszerűbb.

Üzemidő

A hagyományos mechanikus szénkefés motorok súrlódást és hőfelhalmozódást okoznak, ami energiaveszteséget és rövidebb üzemidőt eredményez. Kefe nélküli motorokat használunk, amelyek hatékonyabban és alacsonyabb hőmérsékleten működnek, és hosszabb a töltési idő. A nagy kapacitású, 54 V-os XR FLEXVOLT akkumulátorral párosítva kültéri szerszámaink olyan erővel és üzemidővel rendelkeznek, mint a hagyományos benzinüzemű alternatívák.

Tisztabb, csendesebb, okosabb

A benzinüzemű tereprendezési eszközökhöz képest az 54V XR FLEXVOLT sorozat és a 18V XR termékcsalád tisztább, hatékonyabb és fenntarthatóbb megoldásokat kínál, amelyek jelentősen alacsonyabb zajszintet generálnak. Ezek az előnyök a jól ismert megbízhatóságunkon, robusztusságunkon és tartósságunkon felül állnak.

Könnyű kialakítás

A kompakt, mégis robusztus, könnyű kialakítás minimálisra csökkenti a karjaira nehezedő terhelést használat közben. Az ergonómikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszi a hosszabb szerszámhasználatot, kompromisszumok nélkül.

Lithium ion hedge trimmer being placed in truck bed full of gardening power tools

Kompatibilis

Az XR FLEXVOLT akkumulátorok visszafelé kompatibilisek a teljes 18 V-os XR kínálattal, így bármilyen eszköz vagy töltő táplálható XR FLEXVOLT akkumulátorokkal. Ezek gyorsabban, hosszabb ideig működnek, kevesebb energiát használnak fel, így többet tehet. Az 54 V-ra növelt teljesítmény páratlan vezeték nélküli képességet biztosít.

Fúvók

A könnyű, vezeték nélküli és benzinmentes DEWALT ventilátorcsalád gázmentes megoldást jelent a kereskedelmi, ipari és lakossági tájtakarításhoz.

Sövényvágók

Vegye kézbe a tereprendezést a DEWALT sövénynyíróival. Tapasztalja meg a vezeték nélküli szabadságot és az extrém üzemidőt, elegendő erővel a legnehezebb sövénynyírási feladatok megoldásához.

Fűnyírók

Fedezzen le többet, gyorsabban a DEWALT könnyű, benzinmentes fűnyíróival. Kompromisszumok nélküli manőverezhetőségre és extrém futási időre készült, hogy biztosítsa a legmagasabb szintű kereskedelmi és lakossági fűnyírást.

Tekintse meg a választékot

Tekintse meg 18 V-os és 54 V-os tereprendezési termékeink teljes kínálatát, beleértve a fúvókat, szálvágókat, sövénynyírókat, kaszákat, láncfűrészeket és még sok mást.