Field with wind turbine look from above.

Fenntarthatóság

Manufacturing facility in Chiro, Taiwan, from the above.
STANLEY Ecosmart logo

Ecosmart™ gyakorlatban

Az ECOSMARTTM kihangsúlyozza fenntarthatósági törekvéseinket mind a vállalaton belül, mind pedig a nyilvánosság felé. Termékfejlesztési folyamatainkat minden üzletágban átszervezzük, hogy nagyobb hangsúlyt fektessünk a termék fenntarthatósági lehetőségeinek korai azonosítására, amelyekkel már a tervezési szakaszban foglalkozni lehet. Ezek a folyamatfejlesztések segítenek abban, hogy minden terméket ECOSMARTTM lencsén keresztül vizsgáljanak a fejlesztés során.

Ford/3M/DEWALT működtetésű légtisztító légzőkkészülék (PAPR)

A Ford, a 3M és a DEWALT közötti együttműködés gyorsan összeállt, és létrehozta a hordozható légzőkészülékeket, amelyek segítettek válasz adni a COVID-19-re. A Ford közreműködött a fúvóban és a végső összeszerelésben, a 3M szállította a légszűrőt, mi pedig a DEWALT akkumulátorokat és töltőt, valamint az egyedi kábelköteg bemenetének tervezését.

A vezeték nélküli meghajtás a munkaterületen

A vezeték nélküli áramellátás további kihasználása segít maximalizálni a hordozhatóságot, miközben biztonságosabb munkakörnyezetet teremt kevesebb elektromos vezetékkel és pneumatikus tömlővel. Emellett továbbra is javítjuk az energiahatékonyságot és az üzemidőt. Prémium kategóriás DEWALT márkánk folytatja páratlan vezető szerepét a nagy teljesítményű akkumulátoros szerszámok terén, hogy megbirkózzon a nagy munkaigényű munkaterületi felhasználásokkal, bővítve XR FLEXVOLT akkumulátoros termékkínálatát.

ÜZENET VEZÉRIGAZGATÓNKTÓL

 

„Látjuk, hogy vállalkozásunk hihetetlen jótékony hatású lehet, ezért arra törekszünk, hogy a nyereségen túlmutató értéket teremtsünk, beleértve a környezeti és társadalmi értéket is, pozitív hatást gyakorolva részvényeseinkre, alkalmazottainkra, valamint a társadalom egészére. "

Jim Loree
Vezérigazgató