Segítség és támogatás

Termékinformációkkal, termékregisztrációval, garanciális meghosszabbítással és egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatban az alábbi hasznos GYIK rovatunkban választ kaphat a kérdéseire. Nem találta meg a GYIK között, amit keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk.

Termék regisztráció

Ha regisztrálja vásárlását a MyDEWALT-nál, akkor hozzáférhet a garanciális szolgáltatással kapcsolatos információkhoz, a legújabb frissítésekhez és ajánlatokhoz, valamint értékelheti és áttekintheti termékeit.

Javítások és alkatrészek

Használja kényelmes keresőnket, hogy megtalálja a legközelebbi hivatalos DEWALT szervizt.

DEWALT Szolgáltatás

Kiterjedt intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legszigorúbb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

Jótállási információk

Szerezzen meg minden szükséges információt a termék garanciájával, javításával vagy cseréjével kapcsolatban.

GYIK

Termék információ

  Kényelmes helykeresőnk segít megtalálni a legközelebbi hivatalos DEWALT-kereskedőt. A pontos részletek itt találhatóak.

  Az XR FLEXVOLT az 54 V-os akkumulátoros szerszámaink forradalmi termékcsaládja, amely a vezeték nélküli használat szabadságát biztosítja. Az XR FLEXVOLT akkumulátor az egyetlen olyan akkumulátor a piacon, amely automatikusan 54 V-ról 18 V-ra vált, így lehetővé teszi a 18 V-os és 54 V-os elektromos szerszámok táplálását a 18 V-os XR és XR FLEXVOLT szériában. Tudjon meg többet az XR FLEXVOLT-ról itt.

  Igen. Az XR FLEXVOLT akkumulátorok visszafelé kompatibilisek az összes 18 V-os XR termékkel és töltővel – bármely XR 18 V-os vezeték nélküli elektromos kéziszerszám, amely már a birtokában van, üzemeltethető XR FLEXVOLT akkumulátorral. Tudjon meg többet az XR FLEXVOLT-ról itt.

  A termékoldalakon találhat hivatkozásokat a kézikönyvek letöltéséhez. A termékoldalak eléréséhez írja be a terméket kód vagy név alapján a weboldalunk tetején található keresősávba.

  A termékoldalon megtalálja a szerszám rezgésszámait. A termékoldalak eléréséhez írja be a terméket kód vagy név alapján a weboldalunk tetején található keresősávba.

  A csavarokkal és rögzítésekkel kapcsolatos összes műszaki információért kattintson ide.

  Garancia

   A felhasználók akár 3 évre is meghosszabbíthatják DEWALT eszközeik garanciáját. Egyszerűen iratkozzon fel a MYDEWALT-ra, kövesse az utasításokat a termék regisztrálásához, és adja hozzá az Eszközáttekintéshez a vásárlást követő 4 héten belül. Az feliratkozáshoz kattintson ide.

   Használja kényelmes keresőnket, hogy megtalálja a legközelebbi hivatalos DEWALT szervizt. További részletek itt találhatók.

   A garancia teljes felhasználási feltételeit itt tekintheti meg.

   Szerviz és műszaki információk

    Annak érdekében, hogy a megfelelő alkatrészeket, kézikönyveket és rajzokat találjon szerszámához, ismernie kell a szerszám modellszámát és típusszámát. A DEWALT szerszámokon a modellszám és a típusszám általában a figyelmeztető címkén vagy az adattáblán található, amely általában a szerszám alján vagy oldalán található. A nagyobb berendezések, például a generátorok címkéje a berendezés tetején található. A modellszám megtalálásához kattintson ide.

    Szerszámának sorozatszáma általában megtalálható a típuscímkén vagy az elemtartóban. Ez vagy számok sorozata, vagy betűk és számok keveréke. Ha segítségre van szüksége a sorozatszám megtalálásához, kattintson ide.

    A dátumkód a gyártás éve, majd a hét és az üzem. Például egy termék 2017 második hetében az 59-es üzemben 2017-02 59 lesz. Ha segítségre van szüksége a dátumkód megtalálásához, kattintson ide.

    Kapcsolatba léphet a szerviztechnikai részleggel, ha felkeresi szerviz weboldalunkat itt.

    Helyi viszonteladó keresése

    A DEWALT termékek és tartozékok elérhetők az interneten és a viszonteladóknál országszerte. Keressen a közeli forgalmazókat irányítószám vagy város alapján.