26 JÚLIUS 2022

TERMÉK BIZTONSÁGI ÉRTESÍTÉS DEWALT DHS780 - 305MM GÉRVÁGÓ FŰRÉSZ

TERMÉK BIZTONSÁGI ÉRTESÍTÉS

JAVÍTÁSI FELHÍVÁS

AVISO DE SEGURANÇA DO PRODUTO - AÇÃO CORRETIVA

A DEWALT lehetséges problémát azonosított a műanyag hátsó védőburkolattal kapcsolatban, ami balesetveszélyt okozhat a gérvágó fűrész professzionális felhasználása közben. Az érintett termékek 2019 szeptember és 2022 július között kerültek forgalomba.

  1. Modell: DHS780
  2. Típus szám: 21
  3. Gyártási dátum kódok: 2019-33 és 2022-06 között.

Mi a probléma? A hátsó védőburkolat letörhet vagy leválhat és érintkezhet a fűrész lappal. Ha a hátsó védőburkolat hozzáér a fűrész laphoz, a forgó fűrész lapból töredékek pattanhatnak le, melyek sérülést okozhatnak a gépkezelőnek és a munkában közreműködőknek.

Mi a teendő? kérjük, azonnal hagyja abba a gérvágó fűrész használatát, ellenőrizze a modellt, a típusszámot és a dátum kódot a fenti adatok szerint. Ha az Ön terméke érintett akkor kérjük, lépjen kapcsolatban a DEWALT ügyfélszolgálattal, hogy kaphasson egy ingyenes javító készletet vagy a javítást megszervezzük Önnek.

Kapcsolat:
Telefon: +36 1 234 4965
Weboldal: /tamogatas/segitseg-es-tamogatas

A DEWALT szeretné megköszönni együttműködését és elnézést kér az esetlegesen okozott kellemetlenségekért.

 

DHS780 A HÁTSÓ VÉDŐ BURKOLAT ALKATRÉSZÉNEK ELHELYEZKEDÉSE ÉS AZONOSÍTÁSA

 

1. HÁTSÓ VÉDŐ BURKOLAT

MIT TARTALMAZ A JAVÍTÓ KÉSZLET?

A javító készlet tartalmazza az új hátsó védő burkolatot és egy porterelő egységet, továbbá 2 új rögzítő csavart és használati utasítást. Továbbá tartalmazza a fűrész lapokhoz mellékelt eredeti fűrész lap kulcsot, amely a fűrész lapok cseréjét szolgálja. T-30-as torx fejjel rendelkezik, ami a régi csavarok eltávolítására és az új csavarok cseréjére is használható.

A használati utasítás és a szerelési folyamat online is megtekinthető: https://sbd.hubs.vidyard.com/watch/9nLTzkiQAhVbeRsuPFxcbn?

Ha bármilyen kérdése vagy nehézsége támad az új/javított hátsó védőburkolat beszerzésével vagy felszerelésével kapcsolatban, keresse fel ügyfélszolgálatunkat a fenti elérhetőségeinken.

A DEWALT szeretné megköszönni együttműködését és elnézést kér az esetlegesen okozott kellemetlenségekért.