Vezetékes erő

Akkumulátoros szabadság

DCS777 XR FLEXVOLT Gérfűrész

Az XR FLEXVOLT DCS777 a DEWALT első akkumulátoros 216 mm-es gérfűrésze. Az 54V XR FLEXVOLT által működtetve, ez a gérfűrész a vezetékes teljesítményét és a vezeték nélküli hordozhatóságát nyújtja. Továbbá a DCS777 gérfűrészre magasszintű pontosság jellemző, melyet az XPS vágásvonaljelzés biztosít, megvilágítva a munkaterületet. Az erős XR FLEXVOLT akkumulátornak köszönhetően 220 vágás végezhető feltöltéseként, stabil teljesítményleadással. A gérfűrész könnyű és kompakt, 445 mm X 370 mm és csak 14 kg paraméterekkel. Ugyanakkor Air Lock kompatibilis, a hatékony porelszívás megoldása érdekében.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

1
2
3
1
220 vágás feltöltésenként 38 x 66 mm -es fűrészárú esetén
2
Porelszívás: egycsatlakozású, Airlock kompatibilis
3
XPS LED világítás: megnövekedett vágásvonaljelzés
DCS777
Feszültség 54V
Fűrészlap átmérő 216mm
Tömeg 14kg
Mélység 550mm
 
Fűrészlap furat 30mm
Szögvágás 48°
Hosszúság 490mm
Magasság 590mm

MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉGRE TERVEZETT TARTOZÉKOK

Az optimális vezeték nélküli teljesítmény érdekében használja együtt az új XR FLEXVOLT gérfűrészlapot a DCS777 szerszámmal. Az extra éles karbon fogazat hosszabb használati időt nyújt az élezések közt.

Az optimalizált fogazat, a ferde fogak és a mélységhatároló fogak kombinációja, mely a hatékonyabb és tisztább vágási teljesítményt teszi lehetővé. Ennek eredménye az akkumulátor hosszabb üzemideje.

A fogak szélességének csökkenése kisebb ellenállást okoz vágáskor. Kevesebb energia szükségeltetik a fa átvágásához, ezáltal meghosszabbodik az akkumulátor üzemideje.