Vezetékes erő

Akkumulátoros szabadság

Megváltoztattuk a jövőt az új DEWALT XR FLEXVOLT akkumulátorral

Mi is az XR FLEXVOLT?

Az XR FLEXVOLT az 54V -os elektromos kéziszerszámok azon sorozata, mely eddig sosem látott üzemidőt és teljesítményt nyújt. Most először a szakemberek nyugodtan elvégezhetnek nagy terhelést igénylő munkákat hálozati áram igénybevétele nélkül.

Ennek megfelelően egy egész szerszámsorozatot lehet az 54V akkumulátorral használni, biztosítva ezáltal a vezetéknélküli kényelmet. A DEWALT XR FLEXVOLT az egyetlen olyan akkumulátor a piacon, mely 54V-ról átkapcsol 18V-ra, ezáltal visszafele kompatibilissá válik az Ön XR elektromos kéziszerszámaival.

Tekintse meg a termékcsalád tagjait
XR Runtime

A maximális termelékenységre tervezett alkatrészek

Az egész napi munkát megkönnyítik a szakemberek részére az XR FLEXVOLT sorozathoz optimalizált alkatrészek. Fűrészlapok és csiszolók széles skálájával maximális hatékonyság és termelékenység érhető el.

A Jövő Útja

A Jövő Munkaterülete

Képzeljen el egy munkaterületet, ahol a lelógó elektomos vezetékek és a terjedelmes generátorok a múlt részei. Egy munkaterületet, ahol minden szakterület gyorsabban, biztonságosabban és hatékonyabban működik, mint eddig bármikor.

A DEWALT létrehozta az XR FLEXVOLT elektromos kéziszerszám sorozatot , lehetővé téve az építőipari szakemberek számára, hogy a vezetéknélküli technológiát olyan nagy terhelést igénylő munkák esetén is használhassák, mely előtte teljességgel lehetetlen volt.