Woman looking into the distance wearing high vis jacket and eye protection

A NEVEM MARTINA QUIRKE

Woman looking into the distance wearing high vis jacket and eye protection
play_arrow

„A DEWALT SZERSZÁMOK GARANTÁLTAN HELYTÁLLNAK MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. TUDOD, HOGY NEM FOGNAK ELROMLANI. EZEK A LEGMEGBÍZHATÓBB SZERSZÁMOK”

„Mindig is arról álmodoztam, hogy felhőkarcolókat építsek New Yorkban. Amikor felmegyek a tetőre körülnézni, és meglátom New York város látképét, nincs is ehhez fogható érzés.“

„A munka legnehezebb része az, hogy megbirkózzunk New York szélsőséges hőmérsékletével és időjárási körülményeivel. Árvíz, hóvihar vagy kánikula. Itt bármelyik előfordulhat a munkavégzés során.”

„A betonozás messze a legnehezebb része az építkezésnek. Minden más szakember előtt kezdünk. Mi vagyunk az elsők minden emelet építésénél. A csapatom nagyon szívós.“

TEKINTSE MEG, MILYEN SZERSZÁMOKAT HASZNÁL MARTINA CSAPATA AZÉRT, HOGY MEGBÍZHATÓBÓL MÉG MEGBÍZHATÓBBÁ VÁLJON

18v Xr Brushles Compact 16mm Sds Plus Hammer Drill

DCH172

18V XR SZÉNKEFE NÉLKÜLI KOMPAKT 16 MM SDS PLUS FÚRÓKALAPÁCS

A DCH172 és a DEWALT POWERSTACK  kombinációja elég könnyű ahhoz, hogy Wayne egész nap a munkaterületen dolgozhasson anélkül, hogy az a hatékonyság rovására menne.

„Meglepődtem, hogy mennyi erő van egy ilyen kis méretű szerszámban.”

125 mm angle grinder concrete cutting guard

DWE46225

125 MM ANGLE GRINDER CONCRETE CUTTING GUARD

For best performance Wesley pairs with DWE62225 125MM angle grinder concrete cutting guard.

Wesley’s Featured Tools

18v Xr Brushless Angle Grinder

DCG409

18V XR SZÉNKEFE NÉLKÜLI SAROKCSISZOLÓ

A DCG415 maximális teljesítményt és fokozott szerszámvezérlést biztosít a legkeményebb vágási és köszörülési feladatokhoz. Ez a sarokcsiszoló lehetővé teszi Guillermore számára, hogy maximalizálja hatékonyságát és biztonságosan végezze munkáját.

„Amikor az alapokon dolgoztok, nem támaszkodhattok a generátorokra. A DEWALT akkus szerszámaival folyamatosan tudunk dolgozni.”

18v Cordless 3 Speed Impact Driver

DCF850

18V VEZETÉK NÉLKÜLI HÁROMSEBESSÉGŰ ÜTVECSAVAROZÓ

A DCF805 és a DEWALT POWERSTACK™ kombinációja George-nak a nehéz helyzetekben is hihetetlen teljesítményt biztosít az egész napos munkavégzés során.

„A DEWALT ütvecsavarozó nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik. A fókuszált fény és a különböző nyomatékbeállítások nagyon hasznosak. Az új DEWALT POWERSTACK™ akkumulátornak köszönhetően pedig egész nap tudok dolgozni."

George a DCF850-et a DEWALT POWERSTACK akkumulátorainkkal kombinálja az 50%-kal nagyobb teljesítményért.

POWERSTACK AKKUMULÁTOR TECHNOLÓGIA

A DEWALT POWERSTACK 50%-kal nagyobb teljesítményt biztosít, és lehetővé teszi George-nak, hogy a nehezen megközelíthető helyekre is elérjen a 25%-kal kisebb akkumulátornak köszönhetően.

„A DEWALT POWERSTACK™ kompakt és könnyed, biztosítja a kiemelkedő erőt a munkaterületen. Biztos lehetek benne, hogy hosszú távon is bírja a gyűrődést.”

54v Xr Flexvolt 52mm Sds-Max Hammer Drill

DCH775N-XJ

54V XR FLEXVOLT 52MM SDS-MAX FÚRÓKALAPÁCS

A DCH775 valós vezeték nélküli teljesítményt nyújt Wayne számára, aki így rugalmasan mozoghat, anélkül, hogy kompromisszumot kötne a teljesítményt illetően.

Wayne a DCH775 fúrókalapácsot DCB549-XJ XR FLEXVOLT 15AH akkumulátorral párosítja a hosszabb üzemidő érdekében.

„A DEWALT akkumulátoros szerszámainak köszönhetően nem kell aggódnom a munkaterületen átnyúló kábelek miatt. Egyszerűen minden reggel bepakolom a szerszámaimat és az akkumulátort, és már mehetek is.”

18v / 12v Xr 3 X 360 Green Cross Line Laser

DCE089D1G18

18V/12V XR 3 X 360 ZÖLD FÉNYŰ, KERESZTLÉZERES SZINTEZŐ

A DEWALT 20V XR 3 x 360 Zöld lézeres szintező egyedülálló finombeállításokkal rendelkezik, amely lehetővé teszi Guillermo számára, hogy gyorsan és pontosan beállítsa a függőleges vonalakat a nagyobb pontosság és hatékonyabb munkavégzés érdekében.

„New York City-ben kulcsfontosságú, hogy gondoskodjunk arról, hogy a munkát a legjobban és a lehető leggyorsabban végezzük el.”

18v Brushless Cordless Circular Saw

DCS565

18V KEFE NÉLKÜLI, AKKUMULÁTOROS KÖRFŰRÉSZ

A 18 V XR 165 mm-es KÖRFŰRÉSZÜNK ötvözi a teljesítményt és a sokoldalúságot. Erős, szénkefe nélküli motorunkkal felszerelve gyors, pontos és egyenletest vágást tesz lehetővé Wayne számára a különféle vágási feladatokhoz.

„Csodálkozom, hogy milyen sokat tudok vágni vele”

CSATLAKOZZON A KLUBHOZ

Imádja a szerszámokat? Akkor miért ne lenne része közösségünknek, melyet szintén ez a szenvedély hajt? A Klubhoz való csatlakozással elérheti a kiterjesztett garanciát, gyors hozzáféréssel a legfrissebb hírekhez és eseményeinkhez, valamint könnyedén nyomon követheti szerszámai esedékes szervizeit is.