DWH161N-XJ
18V Univerzális Porelszívó

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

A DEWALT univerzális porelszívó hordozható, önállóan működő megoldás beton, fa és más porforrások helyszíni, vezeték nélküli eltávolítására. A szénkefe nélküli motorral működő DWH161 18 V-os XR és XR FLEXVOLT akkumulátorokkal, továbbá minden típusú elektromos szerszámmal használható, így kiválóan használható a legzordabb munkaterületeken is. További funkciók: a vezeték nélküli szerszámvezérlésen keresztül, automatikusan leállíthatók/elindíthatók a kompatibilis termékek. A hordozhatóságról pedig egy 1 méteres rugalmas tömlő és egy hordpánt gondoskodik.

TOVÁBBI JELLEMZŐK

  • A porelszívó a fúrókalapács leállítása után még 2 másodpercig működik, így minden hulladék eltávozik a teleszkópból és az elszívó csőből.
  • A vezeték nélküli szerszámvezérlésen keresztül, a porelszívó vezeték nélkül párosítható egy másik vezeték nélküli szerszámvezérléssel ellátott eszközhöz. Így automatikusan aktiválhatók és leállíthatók az egységek.
  • A Tool Connect címkerögzítő tartozék, a Tool Connect alkalmazáson keresztül teszi lehetővé a készletgazdálkodást és nyomon követését. A DCE041 Tool Connect címke külön kapható.
  • Rendkívül tartós és sokoldalú, a legkomolyabb elvárásokkal szemben.
  • A kompakt kialakítás és az alacsony súly kiváló kényelmet és stabilitást biztosít

SPECIFIKÁCIÓK

Termék szélessége
95 mm
A termék súlya
1.7 Kg
Tartály kapacitása
0.21 l
Termék magassága
242 mm
Termék hossza
203 mm

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 1 év korlátozott garancia, 3 év korlátozott garancia a regisztrációkor

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

Kézikönyvek