DT9615-QZ
EXTREME2 SDS+ 26 mm × 250 mm fúrószár 2 vágóéllel

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

Az EXTREME2 SDS+ 2 darab keményfém fejjel rendelkezik, amelyet két különálló vágóhegy szegélyez. Ez gyors és hatékony fúrási sebességet biztosít betonban. A négy spirál lehetővé teszi a törmelék gyors eltávolítását a nagy fúrási sebesség fenntartása mellett.

TOVÁBBI JELLEMZŐK

  • FELHASZNÁLÁS – Alkalmas dübelek, tipplik vagy egyéb rögzítők helyének gyors fúrására falazatban, kőben, betonban és téglában
  • TARTÓSSÁG – Az optimalizált fúrószárvég tökéletes befogást és erőátvitelt, valamint az edzett fúrószár test extra szilárdságot és törésmentességet biztosít.
  • GYORS FÚRÁS – A két szilárd vágófejet két különálló vágócsúcs szegélyezi, amelyek gyors és hatékony fúrási sebességet biztosítanak
  • KOPÁSJELZŐ – Jelzi, hogy mikor kell fúrószárat cserélni
  • 2 LÉPCSŐS SPIRÁL – A új spirál kialakítás hatékony anyag eltávolítást eredményez, és javítja a fúrási teljesítményt

SPECIFIKÁCIÓK

Átmérő
26 mm
Használható hossz
200 mm
Alkalmazási anyag
Beton
Darabszám
1
Szár/Csatlakozás
SDS PLUSZ
Termék hossza
250 mm
Ez egy készlet?
Nem

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • Nincs garancia

Sajnos erre a konkrét termékre semmilyen garancia nem vonatkozik. Bár ez a termék nem támogatható, a garanciával kapcsolatos további információk alább találhatók.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

Kézikönyvek