DT6672-XJ
Kőzetfúrószár EXTREME2, 5,0 × 85 mm
DT6672-XJ

Kőzetfúrószár EXTREME2, 5,0 × 85 mm

  • Az Extreme DEWALT kőzetfúrószárakkal mindenféle kőzetfúrás kiválóan végezhető el. Élettartama kétszer hosszabb, akkumulátoros készülékkel használva egy feltöltéssel 50%-kal több furat készíthető, mint a hagyományos fúrószárral. Tiszta, pontos furatok, tökéletes rögzítés.
  • Egyedülálló keményfémlapka – maximális tartósság.
  • Az egyedülálló hegykialakítás hatékony fúrást biztosít és csökkenti a fúrószár elcsúszását, lehetővé téve a pontosabb furatok készítését.
További tulajdonságok megtekintése

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

Az EXTREME falazatfúrószárak 3 befogótokmányával kiválóan teljesítenek a fúrógépekben. A fúrószár elcsúszása elleni, 3 lapos oldalú szár gyorsan elkészíti a furatot.

TOVÁBBI JELLEMZŐK

  • Optimális spirál kialakítás biztosítja a gyors fúrást, a speciális keményforrasztás pedig ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Alkalmazások

  • Tégla, kő, csempe és könnyű beton fúrására.
  • Dübelek, aljzatok, rögzítőelemek, vezetékek helyének kialakítására.

SPECIFIKÁCIÓK

Átmérő
5 mm
Használható hossz
50 mm
Darabszám
1
Termék hossza
85 mm

TÁMOGATÁS

Nincs garancia

Sajnos erre a konkrét termékre semmilyen garancia nem vonatkozik. Bár ez a termék nem támogatható, a garanciával kapcsolatos további információk alább találhatók.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

Kézikönyvek