DT60342-QZ
SDS PLUS Üreges Fúrószár Ø16 mm
DT60342-QZ

SDS PLUS Üreges Fúrószár Ø16 mm

  • 2 vágó karbid a pontos pozicionálásért, tökéletes indításért és maximális tartósságért.
  • Az Airlock adapter közvetlenül kapcsolódik a DEWALT Airlock rendszeréhez, biztonságos, zárt kapcsolódást hozva létre a bit és a porelszívó között.
  • Fúrás közben kivonja a hegyet, így kevesebb a por és nincs szükség furattisztításra (ellenőrizze a vonatkozó ETA-t).
További tulajdonságok megtekintése

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

A DEWALT üreges fúrószárak szinte pormentes fúrást tesznek lehetővé az M osztályú porszívóval használva, és megfelelnek az általános, szigorú egészségvédelmi szabályoknak. A fúrási por és törmelék nagy része azonnal eltávolítódik, ami a fúróhegyen keletkezik. Az üreges fúrószárak beltéri használatra is tökéletesek. Az időmegtakarítás és a megnövekedett termelékenység extra előnyök a vegyi horgonyok rögzítésekor, mivel előfordulhat, hogy nem szükséges a furattisztítás (ellenőrizze az adott alkalmazásra vonatkozó speciális ETA-előírásokat). Ezek a fúrószárak SDS-plus és SDS-max szárral kaphatók.

TOVÁBBI JELLEMZŐK

  • SDS Plus és SDS Max méretben kapható, igazodnak a gyakran használt betonacél- és horgonyméretekhez.

SPECIFIKÁCIÓK

Átmérő
16 mm
Használható hossz
250 mm
Energia
1350 W
Termék hossza
370 mm

TÁMOGATÁS

Nincs garancia

Sajnos erre a konkrét termékre semmilyen garancia nem vonatkozik. Bár ez a termék nem támogatható, a garanciával kapcsolatos további információk alább találhatók.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

Kézikönyvek