DT5228-QZ
Fémfúrószár HSS-G 14,0 mm
DT5228-QZ

Fémfúrószár HSS-G 14,0 mm

  • Használható hordozható vagy álló fúrógépekkel végzett fúráshoz acél öntöttacélben, ötvözött és ötvözetlen anyagban, szürke öntöttvasban, gömbgrafitos öntöttvasban, szinterezett vasban, nikkelben, sárgarézben stb. max. 900 N/mm² szakítószilárdságig.
  • A DIN 33 szabványnak megfelelő, kiváló gyorsacélból készült speciális acél a hosszabb élettartamért
  • Precíziós csavarás a gyors fúráshoz, hosszú élettartamhoz és kiváló központosításhoz.

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

Ötvözött és ötvözetlen, legfeljebb 900 N/mm² szakítószilárdságú acélokban, gömbgrafitos öntöttvasban, szinterezett vasban, nikkelben, sárgarézben stb. használható. Precíziós csavarás a gyors fúráshoz, hosszú élettartamhoz és kiváló központosításhoz..

TOVÁBBI JELLEMZŐK

Alkalmazások

  • Használható hordozható vagy állványos fúrógépekhez acél, öntött acél, ötvözött és nem ötvözött anyagok, szürke öntöttvas, szferikus grafit öntöttvas, szinterelt vas, nikkel, sárgaréz stb. fúrására 900N/mm2-ig.

SPECIFIKÁCIÓK

Átmérő
14 mm
Használható hossz
108 mm
Termékcsomag mennyisége
1
Darabszám
1
Termék hossza
160 mm

TÁMOGATÁS

Nincs garancia

Sajnos erre a konkrét termékre semmilyen garancia nem vonatkozik. Bár ez a termék nem támogatható, a garanciával kapcsolatos további információk alább találhatók.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

Kézikönyvek