DCL074-XJ
18V XR Tool Connect Ledes terület megvilágító lámpa

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

Ez a világító LED a Tool Connect funkciókba van beépítve a személyre szabható tapasztalatok szerzése érdekében. A DCL074 az akkumulátoros fényforrások között piacvezető fényerőt ad, 3 féle fényerő állítható be legfeljebb 5000 lumenig, 360°-ban, és beépített védőkalitka védi a külső behatásoktól a legnehezebb munkahelyeken is. A Tool Connect alkalmazással a DCL074 fényforrás vezeték nélkül be- és kikapcsolható, beállítható rajta például a fényerő, az alacsony töltöttségre való figyelmeztetés, saját napi ütemezések, idő és intenzitás.

TOVÁBBI JELLEMZŐK

  • A lámpához a ToolConnect alkalmazással lehet csatlakozni, így távolról is vezérelhető a fény intenzitása, beállíthatók ütemezések, valamint ki- és bekapcsolható az egység

TARTALMAZZA

  • (1) 18 V-OS XR tool connect led-es munkalámpa

SPECIFIKÁCIÓK

A termék súlya
3.8 Kg
Energia
1500 W

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 1 év korlátozott garancia, 3 év korlátozott garancia a regisztrációkor

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

Kézikönyvek