Élvezze a nagyobb erő előnyét

Ha egy komoly munka további teljesítménynövelést igényel, kíváló megoldás a DEWALT XR FLEXVOLT ADVANTAGE. Ezt a forradalmi technológiát a DEWALT mérnökei úgy tervezték, hogy a FLEXVOLT ADVANTAGE 18V-os XR szerszámai kompatibilisek legyenek az XR FLEXVOLT akkumulátorral, mindeközben akár 77% -kal több erőt tudnak felszabadítani.*, amikor csak szükséges a kihívást jelentő munkafolyamatok közben.

play_arrow
Brushless cordless circular saw with FLEXVOLT Advantage being used by person to cut wooden plank.
77 percent more DCB184 and DCB546 battery power

Akár 77%-kal több erő*

Végezzen el még több munkát!

Ez a funkció nemcsak további erőt biztosít a nehezebb munkáknál, hanem növeli a berendezések sokoldalúságát és üzemidejét is - lehetővé teszi különböző 18 V-os XR termékek alkalmazását, mellyel jelentősen növeli a szakember rugalmasságát és termelékenységét.

A leggyorsabban bővülő rendszerünk része

A FLEXVOLT ADVANTAGE 18V XR szerszámok a folyamatosan bővülő 18V XR rendszer részét képezik. Az összes 18 V XR és XR FLEXVOLT akkumulátorral kompatibilis. A FLEXVOLT ADVANTAGE technológiával rendelkező szerszámokat úgy tervezték, hogy Ön még nagyob erővel építhessen.

18V XR tartomány

Vezeték nélküli, 18 V-os kínálatban elérhető több mint 140 elektromos szerszámmal az XR termékcsalád minden munkára megfelel.

*DCB546 6Ah XR FLEXVOLT akkumulátor összehasonlítva DCB184 5Ah 18V XR akkumulátorra. DCB546 mellékelve.