A TELJESÍTMÉNY ÚJ DIMENZIÓJA

Üdvözöljük az akkumulátoros elektromos szerszámok teljesítményének következő dimenziójában. A DEWALT POWERSTACK akkumulátorok a teljes 18V XR DEWALT töltő- és szerszám termékskálával kompatibilisek, növelik a vezeték nélkül elérhető teljesítményt, ami több elvégezhető munkát jelent kevesebb töltéssel. A DEWALT POWERSTACK technológiát alkalmazva ez az akkumulátor a termelékenység új szintjét biztosítja a három fontos területen: teljesítmény, hatékonyság és élettartam.

Viszonteladó keresése

DEWALT POWERSTACK™ AKKUMULÁTOR TECHNOLÓGIA

A DEWALT POWERSTACK a egymásra helyezett akkumulátorcellák előnyeit kihasználva biztosít minden eddiginél nagyobb termelékenységet.

  • Magasabb maximális kimeneti teljesítmény, így nagyobb a felhasználási lehetőségek köre
  • Gyorsabb alkalmazás, nagyobb teljesítmény és még több elvégzett munka
  • Javított hőteljesítmény. A egymásra helyezett akkumulátorcellák hűvösebbek a felhasználás során, jobban elvezetik a hőt, mint a hengeres cellák
  • A kisebb hőellenállás azt jelenti, hogy kevesebb alkalommal történik leállás a meleg akkumulátorok miatt; kevesebb állásidő, nagyobb termelékenység
  • Nagyobb ciklusélettartam, ami hosszabb ideig tartó nagyobb teljesítményt jelent

Hogyan biztosít nagyobb teljesítményt a POWERSTACK?

A POWERSTACK akkumulátorok nagyobb teljesítményt nyújtanak azáltal, hogy terhelés alatt magasabb feszültséget és nagyobb áramot tartanak fenn. Az alacsonyabb belső ellenállással rendelkező egymásra helyezett akkumulátorcellákat használó POWERSTACK akkumulátorokat úgy fejlesztették, hogy nagyobb teljesítmény álljon rendelkezésre, bármilyen szerszámmal párosítják is őket.

Hogyan teszi lehetővé a több munkát a POWERSTACK?

A egymásra helyezett akkumulátorcellák hűvösebbek maradnak a felhasználás során, köszönhetően az alacsonyabb ellenállásnak. A nagyobb felületnek köszönhetően a hő jobban elvezethető, mint a hengeres cellák esetén. A kevesebb hőfelhalmozódás azt jelenti, hogy kevesebb leállítás, ezáltal kevesebb állásidő történik a forró akkumulátorok miatt.

Hogyan biztosít a POWERSTACK nagyobb élettartamot?

Az akkumulátorok töltése és kisütése során hasznos kapacitásuk csökken, a cellák belső ellenállása megnő, ami nagyobb hőfelhalmozódást és kevesebb rendelkezésre álló áramot eredményez a szerszámok működtetéséhez. A POWERSTACK akkumulátorokban használt Li-Ion egymásra helyezett akkumulátorcellák kapacitásvesztesége a hengeres cellákénak csak töredéke.

Annyira biztosak vagyunk POWERSTACK akkumulátoraink hosszú élettartamában, hogy most először 3 éves garanciát kínálunk a DEWALT akkumulátorokra. Az ajánlatra az általános szerződési feltételek érvényesek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

SZERSZÁMOK POWERSTACK AKKUMULÁTORRAL

A POWERSTACK akkumulátorok kompatibilisek az összes 18V XR szerszámmal és töltővel, ami azt jelenti, hogy nem kell új rendszert vásárolnia ahhoz, hogy kihasználhassa a POWERSTACK technológia előnyeit.

POWERSTACK AKKUMULÁTORRAL FELSZERELT SZERSZÁMOK

18V XR SZÉNKEFE NÉLKÜLI ÜTVEFÚRÓ

DCD805H2T

18V XR SZÉNKEFE NÉLKÜLI KOMPAKT ÜTVECSAVAROZÓ

DCF850E2T

18V XR SZÉNKEFE NÉLKÜLI KOMPAKT ÜTVECSAVAROZÓ

DCG405H2T

18V XR SZÉNKEFE NÉLKÜLI, 76 MM-ES DARABOLÓSZERSZÁM

DCS438E2T

Oktatóvideó

  • POWERSTACK BEMUTATÁSA

  • ALKALMAZÁS SEBESSÉGE

  • CSISZOLÓ TESZT

  • FÚRÓ TESZT

  • ÉLETTARTAM

† összehasonlítva az 5Ah-es vagy kisebb DEWALT XR® akkumulátorral.†† felhasznált energia összehasonlítva 5Ah vagy kisebb DEWALT XR® akkumulátorral.. ††† Töltési ciklusok összehasonlítva az 5Ah vagy kisebb kapacitású DEWALT XR® akkumulátorokkal.

**összehasonlítva DEWALT DCB184 akkumulátorral ***összehasonlítva a felhasználható energia a DEWALT DCB184 akkumulátorral ****Töltési ciklusok a DEWALT DCB184 akkumulátorral összehasonlítva.