DWST83295-1
DS450- GURULÓ SZERSZÁMOSLÁDA

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

A DS450 ToughSystem 2.0 görgős szerszámosláda 8 colos kerekei még a legkeményebb munkaterületekre is bejutnak. Szabadalmaztatott, automatikus csatlakozású oldalreteszeinek köszönhetően az egység egy kézzel is kezelhető. Ezenfelül 2 részes, fémhuzalos, elülső reteszekkel van felszerelve, amelyek még nagyobb tartósságot biztosítanak, ha szerszámok vannak a láda belsejében. A szerszámosláda 20%-kal nagyobb szerszám-tárolási helyet* biztosít, amennyiben a DS166 és DS300 egységekkel együtt, toronyként használja. Por- és vízállóságát tekintve IP65 besorolású, teherbíró képessége pedig 130 kg. A szerszámosláda belső tálcája kivehető, így optimális módon rendszerezhetők az elemek. A ToughSystem 2.0 görgős szerszámosláda valamennyi ToughSystem termékkel kompatibilis.

TOVÁBBI JELLEMZŐK

  • ÚJ, KÖNNYEN ZÁRHATÓ, FÉMHUZALOS ELÜLSŐ RETESZEK – Könnyen, egy kézzel kezelhető elemek
  • ÚJ AUTOMATIKUS CSATLAKÓZÓ RETESZEK – könnyen használható és időtakarékos reteszek a modulok összekapcsolásához
  • ÚJ, SZÉLESEBB ÉS ERŐSEBB FOGANTYÚK – Ergonomikusabb, erősebb tartás.
  • ÚJ, FÉLMODULOS KOMPATIBILITÁS – Félszélességű modulok is csatlakoztathatók a ládához
  • KOMPATIBILIS AZ ÚJ DEWALT FIGYELŐRENDSZERREL – a DEWALT figyelőrendszer a belső rögzítési pontok segítségével beépíthető, így a ládák a DEWALT Tool Connect alkalmazáson keresztül, könnyen nyomon követhetők.
  • ÚJ, MEGERŐSÍTETT FÉM LAKATFÜL – Kiemelkedő biztonságot nyújt a láda tartalmának
  • ÚJ NÉVTÁBLA-BETÉT – A ládák felcímkézhetők, tartalmuk könnyű beazonosításához.

SPECIFIKÁCIÓK

Termék szélessége
554 mm
Termék magassága
685 mm
Termék hossza
500 mm

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 1 év korlátozott garancia

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

Kézikönyvek