DT6690-XJ
Kőzetfúrószár EXTREME2, 14,0 × 150 mm
DT6690-XJ

Kőzetfúrószár EXTREME2, 14,0 × 150 mm

  • Az Extreme DEWALT kőzetfúrószárakkal mindenféle kőzetfúrás kiválóan végezhető el. Élettartama kétszer hosszabb, akkumulátoros készülékkel használva egy feltöltéssel 50%-kal több furat készíthető, mint a hagyományos fúrószárral. Tiszta, pontos furatok, tökéletes rögzítés.
  • Egyedülálló keményfémlapka – maximális tartósság.
  • Egyedülálló hegykialakítás – hatékony fúrást biztosít és csökkenti a fúrószár elcsúszását, a pontosabb furatok készítéséhez.
További tulajdonságok megtekintése

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

Az EXTREME falazatfúrószárak 3 befogótokmányukkal kiválóan teljesítenek a fúrógépekben. A fúrószár elcsúszása ellen, a 3 lapos oldalú szár gyorsan elkészíti a furatot.

TOVÁBBI JELLEMZŐK

  • Optimális spirál kialakítás biztosítja a gyors fúrást, a speciális keményforrasztás pedig ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Alkalmazások

  • Tégla, kő, csempe és könnyű beton fúrására.
  • Dübelek, aljzatok, rögzítőelemek, vezetékek helyének kialakítására.

SPECIFIKÁCIÓK

Átmérő
14 mm
Használható hossz
100 mm
Darabszám
1
Termék hossza
150 mm

TÁMOGATÁS

Nincs garancia

Sajnos erre a konkrét termékre semmilyen garancia nem vonatkozik. Bár ez a termék nem támogatható, a garanciával kapcsolatos további információk alább találhatók.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

Kézikönyvek