DCF850E2T-QW
18V XR Szénkefe nélküli ÜTVECSAVAROZÓ, 2 db 1,7 Ah Powerstack akkumulátorral, töltővel, kofferben.

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

A legkisebb és legerősebb 18 V-os XR ütvecsavarozónk, nagyobb kényelmet és jobb alkalmazási sebességet biztosít. A DCF850 205 Nm nyomatékkal egy 100 mm-es kompakt házban, tökéletes az építő- és autóipari munkákhoz. További funkciók közé tartozik a 3 üzemmódú kapcsoló a továbbfejlesztett vezérléshez, beleértve a Precision Drive-ot, amely megakadályozza, hogy az anyag és a rögzítőelem megsérüljön a kisebb munkák során. Egy LED-gyűrűs lámpa biztosítja a láthatóságot a legnehezebb látási viszonyok között is. A POWERSTACK akkumulátorok 50%-kal nagyobb teljesítményt** biztosítanak, 25%-kal kisebb** helyigénnyel, és az összes meglévő 18 V-os XR szerszámmal működnek.\n** 50%-kal nagyobb teljesítmény: a DCB183 akkumulátorhoz képest, mely nem része a csomagnak. **25%-kal kisebb és kompaktabb kiszerelés a DCB183 akkumulátorhoz képest, mely nem része a csomagnak.

TOVÁBBI JELLEMZŐK

  • Kompatibilis az összes DEWALT 18V XR és FlexVolt akkumulátorral.
  • Nagy teljesítményű, 205 Nm forgatónyomatékú szénkefe nélküli motor biztosítja a nehéz feladatok hatékony elvégzését.
  • Az új és hatékony szénkefe nélküli motor, 3250 ford./perc terhelés nélküli sebességgel teszi lehetővé a feladatok gyors elvégzését.

SPECIFIKÁCIÓK

Az akkumulátor feszültsége
18 V
Nincs terhelési sebesség (RPM)
0-1000/2800/3250
Percenkénti ütésarány
3800
Üzemmódok száma
3
Termék magassága
200 mm
A termék súlya
0.9 Kg
Súly (akkumulátorral együtt)
0.9 Kg
Max. nyomaték
205 Nm
Termék hossza
101 mm

TÁMOGATÁS

Warranty

  • 1 év korlátozott garancia, 3 év korlátozott garancia a regisztrációkor

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

Kézikönyvek