DCBP034-XJ
18V 1,7 Ah POWERSTACK AKKUMULÁTOR
DCBP034-XJ

18V 1,7 Ah POWERSTACK AKKUMULÁTOR

  • Akár 50%-kal nagyobb teljesítmény, ami gyorsabb alkalmazási sebességet biztosít a jobb termelékenység érdekében. Alkalmazási sebesség a DCB183 akkumulátorral szemben.
  • A hengeres akkumulátor élettartamának kétszerese (töltési ciklusok a DCB183-hoz képest).
  • A legkönnyebb és legerősebb kompakt 18 V-os XR akkumulátorunk.
További tulajdonságok megtekintése

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

Bemutatjuk a A TELJESÍTMÉNY ÚJ DIMENZIÓJÁT™ a 18 V-os XR POWERSTACK™ kompakt akkumulátorunkKaL. Az 50%-kal nagyobb teljesítmény**, gyorsabb sebességet és nagyobb termelékenységet tesz lehetővé 25%-kal kisebb** helyigénnyel. Az akkumulátor az összes 18 V-os XR eszközzel működik, kétszer hosszabb élettartamot biztosít**, és ütésálló, felülöntött talppal rendelkezik.\n** 50%-kal nagyobb teljesítmény: a DCB183 akkumulátorhoz képest, mely nem része a csomagnak. Ami a 25%-kal kisebb és kompaktabb csomagot illeti: helyigény a DCB183 akkumulátorral szemben. Ami a legkönnyebb és legerősebb termékeinket illeti: a DEWALT 18V XR akkumulátorokkal szemben, 2Ah vagy alacsonyabb. A kétszeres élettartammal kapcsolatban: töltési ciklusok a DCB183 akkumulátorral szemben.

TOVÁBBI JELLEMZŐK

  • Minden DEWALT 18V XR elektromos kéziszerszámmal kompatibilis.

TARTALMAZZA

  • (1) DCBP034 20V MAX* DEWALT POWERSTACK™ akkumulátor

SPECIFIKÁCIÓK

Termék szélessége
62 mm
Akkumulátor kapacitás
1.7 Ah
Termék magassága
46 mm
A termék súlya
0.32 Kg
Termék hossza
34 mm

TÁMOGATÁS

1 év korlátozott garancia, 3 év korlátozott garancia a regisztrációkor

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

Kézikönyvek