Perform & Protect ( Teljesítmény & Védelem)

2007-ben a DEWALT azt tűzte ki maga elé célul, hogy megteremtse a legátfogóbb és legbiztonságosabb rendszert, a nagyteljesítményű professzionális építőipari szerszámok terén.

A Perform & Protect rendszer, azon termékekre vonatkozik, melyek megfelelnek a szigorú kritériumok közül egynek vagy többnek az alábbi főbb biztonsági követelmények közül: Rezgés, Por, Ellenőrzés.

KATTINTSON IDE,

hogy leellenőrizze a zaj és vibrációs adatokat.

Rezgés

Akár 50%-kal alacsonyabb rezgés

Por

Piacvezető elszívás megoldások

Ellenőrzés

Egyedi és innovatív nyomaték állítási funkciók

Azon készülékek melyeken szerepel a Perform & Protect jelölés garantálják az Ön számára, hogy megfelelnek a biztonsági előírásoknak a garantált DEWALT teljesítmény mellett.

Rezgés

Akár 50%-kal alacsonyabb rezgés

A folyamatos rezgések melyeknek ki vagyunk téve, egy sor megbetegedést, okozhatnak úgy, mint a kéz-kar vibrációs szindróma (HAVS). Továbbá a rezgések okozhatják a carpális (kéztő) alagút szindrómát, illetve a fehér ujjak betegséget.

Amennyiben a Perform & Protect címke kifejezetten a rezgéscsillapításra utal, akkor garantált, hogy a Tri-Axiális rezgés szint csökkent, ezáltal növekedik a használati idő a teljesítmény csökkenése nélkül.

Por

Piacvezető elszívás megoldások

A levegőben terjedő por hosszú távú belégzése számos légúti megbetegedéshez vezethet, mint például a szilikózis és a krónikus obstruktív légúti betegség (COPD).

Amennyiben a Perform & Protect címke kifejezetten a porvédelemre utal, akkor garantált, hogy a potenciálisan belélegzett por mennyisége csökken, egy tisztább és biztonságosabb munkakörnyezetet eredményezve.

Ellenőrzés

Egyedi és innovatív nyomaték állítási funkciók

Fúrás vagy vágás közben előfordulhat, hogy a szerszám beszorul. Ez károsíthatja a szerszámot vagy személyi sérülést okozhat.

Amennyiben a Perform & Protect címke kifejezetten az ellenőrzésre utal, biztosítva van, hogy további innovatív nyomaték állítási illetve biztonsági elemeket is beépítettek a készülékbe.