The McLaren Formula 1 2023 car
A CSAPATSPORT

EGY KÖZÖS SIKER

A nagy nyomás alatt álló és kiszámíthatatlan Forma-1-ben olyan csapatra és olyan eszközökre van szükség, amelyekre támaszkodhat. Teljes bizalomra van szüksége az autó összeállításához.

A McLaren Forma-1-es csapata a DEWALT-tal dolgozik együtt, mert a kitartás a DNS-ünkben van. A versenyzésben a győzelem és a vereség közötti különbséget ezredmásodpercekben mérik.

A csapatnak extrém nyomás alatt is teljesítenie kell, ezért a DEWALT olyan tartós szerszámokat gyárt, amelyekben megbízhatnak. Mert nem az autók nyernek versenyeket. Hanem az emberek.

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver and Impact Driver in staged environment
play_arrow

A McLAREN F1-ES CSAPAT ESZKÖZEI

A szerszámok több időt töltenek az autóval, mint Lando és Oscar. Olyan eszközökre van szükség, amelyek nyomás hatására nem hajolnak meg. A DEWALT tartós szerszámai önbizalmat adnak a McLaren F1 csapatnak, hogy még keményebben dolgozzanak, erősebbek legyenek és gyorsabban vezessenek.

Shot of Lando Norris McLaren Formula 1 2019 -2023 (current) racing driver

„Számunkra a legfontosabb, hogy a DEWALT-nak tartós szerszámai legyenek. Nagy önbizalmat ad a tudat, hogy ez az, ami az autódat összerekja."

Lando Norris
A McLaren Forma 1-es csapat pilótája

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver being used in the fabrication of steel framework/crossmember close-up of LED light

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR kefe nélküli ütvefúró-csavarozó

Amikor az ezredmásodpercek is számítanak, olyan fúróra van szüksége, amelyre támaszkodhat, ezért a McLaren Formula 1 csapata a DCD85ME2GT Compact ütvefúró-csavarozót választja POWERSTACK akkumulátorokkal a tökéletes teljesítmény és ergonómia érdekében.

Limited Edition DEWALT/McLaren Impact Driver being used to remove water pump housing

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR kefe nélküli ütvecsavarozó

Akár a McLaren F1-es csapat műhelyében, akár nyomás alatt teljesít a pályán, amikor a legszűkebb helyeken kell valamit rögzíteni, a DCF85ME2GT biztosítja azt a sokoldalúságot, amelyre a McLaren Formula 1 csapatának szüksége van.

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver and Impact Driver in staged environment

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR kefe nélküli dupla készlet

A DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR kefe nélküli ütvefúró-csavarozó és ütvecsavarozó egyben. Szerezze be mindkét Limited Edition elektromos kéziszerszámot a valaha volt legjobb áron.

Limited Editon DEWALT/McLaren TSTAK 3-IN-1 Rolling Workshop Bundle combines wheeled mobile storage with the deep storage tool box and the clear-lid organiser

DEWALT x McLaren F1 Team 3 az 1-ben TSTAK torony

A McLaren Forma 1-es csapatnak gyorsan és biztonságosan kell mozgatnia a szerszámokat és tartozékokat a műhelyben, így olyan tárolási megoldást kell választania, amelyre támaszkodhat. Ugyanolyan teljesítményt érhet el a munkaterületen a korlátozottan elérhető TSTAK toronnyal.

Limited Editon DEWALT/McLaren Backpack 3/4 front view

DEWALT x McLaren F1 Team Pro hátizsák

Csakúgy, mint a McLaren Forma 1-es szerelőinél, vannak helyzetek, amikor meg kell válogatni, hogy milyen felszerelést vigyen magával a munkába. Ne kössön kompromisszumot a masszív, IP54 besorolású korlátozottan elérhető Pro hátizsákkal.

Overhead shot of the pit crew working on the 2023 McLaren F1 car in the pit lane

CSATLAKOZZON A LEGÉNYSÉGHEZ

Legyen része egy exkluzív klubnak azok számára, akik komolyan veszik eszközeiket. Kiterjesztett garanciához juthat, hozzáférhet a hírekhez és eseményekhez, és egyszerűen láthatja, mikor esedékes eszközei szervízelése.

HELYI KISKERESKEDŐ KERESÉSE

A DEWALT termékek és tartozékok elérhetők az interneten és a kiskereskedőknél országszerte. Keressen a helyi kiskereskedők között irányítószám vagy város alapján.