Garantáltan megbízható

A DEWALT szerszámokat a legkeményebb munkákhoz tervezték. Minden egyes szerszámot úgy fejlesztettek ki, hogy azok megfeleljenek a professzionális szakemberek igényeinek és ellenálljanak a legnagyobb kihívással járó feladatoknak, valamint páratlan hatékonyságot biztosítsanak a mindennapos használat során.

play_arrow
18v Brushless Cordless Circular Saw

A LEGKEMÉNYEBB KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TESZTELT

Minden egyes szerszámunk és tartozékunk alapos és szigorú, munkaterületen való tesztelésen esett át.

Rotary hammer drilling through wood into concrete with lower half of the users body in frame

KOMPLETT MEGOLDÁSOK A MUNKATERÜLETEN

Bírkózzon meg a munkával az elejétől a végéig - minden szerszámunkat változatos használatra tervezzük.

MAGAS TELJESÍTMÉNY MINDEN TERÜLETEN

A folyamatosan bővülő 18V XR kínálatunk megfelel a legnehezebb szakmai kihívásoknak is.

Fokozott hatékonyság

Emelje hatékonyságát a következő szintre a páratlan teljesítménnyel, vezérléssel és üzemidővel. Élen járunk a munkaterületi innováció terén, minden eszközünket valódi felhasználók visszajelzései alapján fejlesztettük ki. A legnehezebb feladatok elvégzése során is olyan kivitelezést valósíthat meg, amelyre büszke lehet.

Páratlan tartósság

Tudjuk, hogy a professzionális szakembereknek megbízható szerszámokra van szükségük. Az alapos tesztelésnek köszönhetően termékeink kiválóan megküzdenek a legnehezebb munkakörülményekkel is. XR szénkefe nélküli motorjaink alacsonyabb hőfokon üzemelnek, és kiküszöbölik az energiaveszteséget, miközben maximalizálják a szerszám üzemidejét – és teljes élettartamát. Így biztos lehet tartósságukban.

18V XR Brushless SDS-Plus Hammer Drill drilling into concrete wall using a dust extractor

Kiemelkedő teljesítmény

A professzionális felhasználók számára kifejlesztett 18 V-os XR termékcsaládunkkal rövidebb töltési idővel többet dolgozhat - a lítium-ion akkumulátorok akár 5 AH kapacitással is elérhetőek a leghosszabb üzemidő elérése érdekében. Akkumulátoros szerszámaink pedig nagyobb teljesítményt, rugalmasságot és mozgást biztosítanak, ezáltal tökéletes választást nyújtanak a kitelepült munkákhoz vagy zárt terekben való használatra.

The Tough Get Tougher - Wesley's story

Komolyan veszi a szerszámokat?

Mi is. Regisztrálja termékeit a MyDEWALT oldalon az akár három évre kiterjesztett garanciáért! Itt nyomon követheti szerszámai esedékes szervizeit, továbbá exkluzív hozzáférést kap legfrissebb híreinkhez és eseményekhez.

Ismerkedjen meg a 18v xr választékával

Nagyobb teljesítmény, nagyobb hatékonyság, és még több lehetőség. A 18 V XR a leggyorsabban növekvő termékcsaládunk, amelyet a legkeményebb munkák elvégzésére terveztünk. Fedezze fel a több mint 250 termékünk megnövelt teljesítményét és páratlan tartósságát – nem is beszélve a hosszabb üzemidőről!

AJÁNDÉKBA ADUNK EGY DEWALT 18V XR AKKUMULÁTORT, HA 2023. NOVEMBER 6. ÉS 2023. DECEMBER 31. KÖZÖTT POWERSTACK™

A reklámkampány 2023.12.31-ig vagy az ajándékok készletének erejéig érvényes. Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

GET A FREE DEWALT POWERSTACK™ BATTERY WHEN YOU BUY ANY DEWALT 18V XR TOOL.

Between 12th September 2023 - 31st December 2023.
*T&Cs apply.

GET KITTED OUT

New to DEWALT? Get started with our 4-piece or 8-piece kits. They’ve got everything you need to unlock powerful productivity.

Promotion campagne 2023, batterie POWERSTACK

Power up

Get a free DEWALT POWERSTACK battery when you buy any DEWALT 18V XR tool between 12th September 2023 - 31st December 2023*.

*Spend up to €300 and receive a Compact DEWALT POWERSTACK battery. 
**Spend up to €600 and receive a 5AH DEWALT POWERSTACK battery.
***Spend up to €1000 and receive 2 x 5AH DEWALT POWERSTACK batteries.